Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Támad a pusztító gyilkos kór! Mindenki maradjon otthon. De MINDENKI!
[kép] vs. [kép]Tudom, tudom, amúgyis meghalnak naponta 100-an, 110-en (csak hasraütöttem), azon felül az a napi plusz egy koronás már igazán nagyon nem kéne hogy meghaljon. Egyetértek. (többi sem kéne) Sőt, akinek az idős beteg 80-90 éves hozzátartozója meghal a korona miatt, annak is nagyon nem mindegy, hogy korona miatt hal meg, vagy végelgyengülésben, autóbalesetben, rablógyilkosságban, combnyaktörésben, gázmérgezésben, stb. A végelgyengülés, az autóbaleset, a rablógyilkosság, a combnyaktörés, a gázmérgezés, stb. ellen miért nem hordunk maszkot, és maradunk otthon, zárjuk be a határokat, iskolákat, korlátozzuk a kijárást, mossuk a kezünket naponta 200x? Statisztika alapján az emberek többsége meg se éri, hogy 84 évesen koronában haljon meg...nem kéne az életre amúgy nagyobb figyelmet fordítani? autóbalesetben, rablógyilkosságban, combnyaktörésben, gázmérgezésben amennyiben nem halnak bele, nem szoktak maradandó károsodást szenvedni? (de)
Ma voltam néhány boltban. Az egyikben ugyan volt mindenkin maszk, de kb. 4 négyzetméteren 12 ember állt a pénztársorban, úgy 10-15 centire egymástól. Én is felteszem a maszkot, rajtam ne múljon, én tüntetőleg megtartom a másfél métert (de minimum egyet), de lassan tényleg ignorálja az összes koronás hírt az ember, mert kezd idegesítően bosszantó lenni. Tudom, *aszé' olvasok indexet..megszokás
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest