Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Köszi.
Az elérhetőségek még csakcsak, azt már a nogradpontfoldhivatlaponthun is megtaláltam a földhivatali osztályok menüpontban. De ehhez tippelnem kellett, hogy a kettő közül melyik földhivatal az én földhivatalom. telefont nem vettek fel, így arra jártamban elmentem megnézni, így a nyitvatartást is megtudtam. majd hazajöttem, felhívtam őket, nem vették fel, hisz ma nincs fogadás. egyáltalán ők-e az illetékes, még mindig nem biztos. Szóval ott tartok, hogy holnap is megpróbálom őket felhívni.
De ettől még a hivatalok és elnevezések kusza és szövevényes rendszerében megtalálni hogy mi hol, az szerintem annyira nem teljesen világos és egyértelmű.
Hiszen jelenleg már háromféle hivatal van megnevezve:
Nógrád Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály [link]
Nógrád Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály Ingatlan-nyilvántartási Osztály [link]
Salgótarjáni Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Földhivatali Osztály [link]
Paraszti ésszel melyik kéne nekem? Nyilván a második. Ami tulajdonképp azonos az elsővel, annak egy alosztálya. Tehát ez kell nekem? Nem, mert az efféle ügyeket tudtommal a harmadiknál kell intézni. Ami viszont az általad linkelt keresőben azt az elérhetőséget adja ki, ami a harmadikhoz tartozik, de a második néven. Tehát az általad linkelt oldalon a harmadik hivatal neve a második, de a földhivatali osztályok menüpontban keresve a harmadik nevet adja neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP laptop i5, 8GB, strapabíró katonia szabvány, rengeteg port
- Szinte bontatlan MSI Cyborg RTX 5050 8G! 3év garival!!
- HP ProBook üzleti laptopok - Áfás számlával - 1 év garancia
- SAMSUNG UE85BU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs