Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Was? Azért linkeltem aktívat, mert aktív átalakító kell HDMI > DP irányban. Gondolom nem sokan bohóckodnának aktív, drágább átalakító gyártásával, ha egy 10 eurós madzag is megoldaná a problémát.
De lehet tök hülyeségeket írkálnak ott a linken, amit beszúrtam, pl:
HDMI and DisplayPort are completely different from the point of view of the signals that they send down the wires, as well as the connectors that they use. However, a DisplayPort output has the ability to detect when it's connected to a HDMI display, and send HDMI signals down the wire to that display. This only requires a passive adapter or cable with the right connectors on each end.
The reverse isn't true because HDMI is an older standard, and such a capability has never been added to the standard in the meantime. A HDMI output port can't send DisplayPort signals because it doesn't know how to do that, and it's not required to.(passz, nem tudom megítélni, nincs időm most speceket tanulmányozni)
De az is lehet, hogy kukac nem véletlenül látta mindenhol, hogy ki van hangsúlyozva az átalakító iránya. Ettől függetlenü én elhiszem neked, hogy nálad működött, lehet hogy a te eszközöd tényleg okosabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7750 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó MacBook Air (M1, 2020) asztoszürke 512Gb
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest