Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
tény, hogy nincs erős politikai erő. nem tudom mennyire követitek az eseményeket, de az utóbbi 2 ciklusban mindenhez próbáltak jobban érteni mint a szakértők, mindent próbálnak irányítani. a minden állami irányítású rendszert én nem annyira éltem meg, de úgy emlékszem nem nyugatról keletre emigrálnak/tak az emberek hanem fordítva. ami pozitív irányú változás volt az gyakorlatilag mind külső tényezők hatása, tényleg nem tudok semmilyen közepesen jelentős eredményt sem az utóbbi 2 ciklusból. miközben gyakorlatilag minden értelmezhető objektív rangsorban hátra csúszunk (már ami azt méri, hogy mennyire jó élni egy adott helyen).
mindeközben pár komplett iparágat lenyúltak maguknak + azon kívül is elég erőteljesen intézményesítették az állami pénzek magánzsebbe vándorlását, lásd pénztáros lőrinc (igen tudom, mindig van lopás, de ez egészen elképesztő mértékű) megtolva az iszonyatosan irritáló kommunikációjukkal.
ha ehelyett semmit nem csinálnak az is jobb, de ha úgy kellene kormányt alakítani, hogy mindenki a mostaniakon kívül, akkor talán még olyan dolgok is megtörténhetnének, ami egy demokráciában természetes kéne legyen, pl. valós egyeztetések, társadalmi párbeszéd, előre gondolkodás és hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest