Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem meg nem nyújt annyival nagyobb élvezetet egy drága sör, amennyivel többe kerül.
Nagy kedvencem a belga Leffe, de az nekem már drága, pláne hogy kisüveges. Azért napi fogyasztást nem lehet drága sörökkel fedezni
Most (fenét most, majd négy után) megyek teszkózni, de most a krusovicére pörögtem rá. Az első csehországi sörélményem ahhoz köthető, így most nosztalgiázni fogok és este összeöntök felesbe egy világost és egy barnát. Csak kunyerálnom kell majd korsót az étterembe megint.De ha tehetném mindig csak Eggenberget innék. Sajnos nagyon regionális sör, így nem mindenhol kapni, de az annyira fini élesztős, tényleg mintha kenyérbe harapna az ember.
Németsörbe a Radeberger az akadásom, de az sincs országosan ha jól vagyok tájékozódva.
De beszéljünk inkább
a hüvelygombáróla kofoláról.
Ittatok? Szeretitek?
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Entware topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest