Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na jó, de az Anglia. Itt kb. 1 millió Ft-tól indulnak a hasonló korú, használható példányok.
Az enyémben 128 ezer km volt, amikor vettem, most 162 ezer km-nél járunk.
Ez idő alatt nem voltak rendkívüli költségeim. Betört a szélvédő, azt kellett cserélni. Ezen kívül cseréltettem szilenteket, gyertyákat, meg volt két olajcsere is. Szerencsére van ismerős szerelő, aki nekem olcsón dolgozik.
A hátsó zárat kéne cserélni, mert be van akadva a gyerekzár, de az ilyen, mióta megvan. A csomagtartó ajtajának zárja is hajlamos beragadni, állítólag az konstrukciós hiba, de már tudom, hogy kell kiakasztani.
A fék kicsit rezonál, valószínűleg azon csak tárcsacsere segítene - a nepper elvileg cseréltette anno, tehát új volt, amikor vettem, ahhoz képest ez nem olyan jó hír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest