Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Van-e még?
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Jelentem, kellemes 22 fokban battyogtam le reggel fél hatkor az autóhoz (mondjuk az autópályán már 19-et mutatott a hőmérő), és kevésbé kellemes 32 fokban érkeztem meg munka után az edzőteremhez, ahol viszont helyettes edző volt szabadság miatt, aki bátran lebaszta 20 fokra a klíma potméterét - mondjuk voltunk vagy öten az egész teremben, de el nem tudom mondani, mennyivel könnyebb így edzeni, mint a szokásos 24-25 fokban (ami alá ilyen melegben nem szoktak menni, nehogy megfázzunk). Viszont itthon már 26 fok van a lakásban, most azon vacilálok, hogy érdemes-e becsukni minden ablakot, és itt kempelni a sötétben, melegben és büdösben, vagy hagyjam legalább azokat bukóra nyitva, amelyik nincs kitéve direkt napfénynek, és vállaljam, hogy beszivárog valami a kinti harmincsok fokból, viszont kellemesebb marad a levegő állaga. Páratartalom viszont szerencsére 50% alatt van, így azért kibírható a dolog, ilyenkor áldom az eszem, hogy elköltöztem abból a mocsárból, amit a Zala-Kis-Balaton-Balaton háromszög egy (sőt, két) egész megyére kiterjeszt.
Ja, amúgy ma is tünetmentes voltam, bár így belegondolva, a bal bokám egy kicsit fájt (a tegnapi futástól?).
Basszus ez hatalmas feeling, és tök addiktív, teljesen megértem twollahot, ezentúl tényleg minden nap be fogom írni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest