Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac
    nagyúr

Sohasem mondtam hogy normális vagyok... de ennyit én sem szándékozok adni érte (remélem belefutok egy tesztgépbe). A másik pedig az hogy normális ember nem autóhoz hasonlítja, mikor ez sporteszköz, az autó meg közlekedési, tehát A-ból B-be visz (inkább üzemórás motorhoz hasonlítható leginkább, de attól jóval olcsóbb fenntartani). Másik része hogy annyi egy dohányosnak simán elmegy egy-két évben élvezeti szerre, vagy jó pár éve ennyit elköltöttem régebben asztali gépre, míg gamerkedtem.

Minden embernek mások a preferenciái. Értem én, hogy sporteszköz, de egy 50 ezres vagy 100 ezres bicikli is az. Sőt, a régi kemping biciklim is az volt :)

És én nyilván egy spúr majom vagyok, de 400 ezer asztali gépre, notebook-ra, és biciklire is sok.
    De biztos bennem van a baj, hogy így nézem. Meg hogy én az elmúlt 3 asztali gépemet 30-50 ezer Ft-ból raktam össze...
    De tényleg inkább elmegyek kétszer nyaralni ebből az összegből, vagy inkább elköltöm 80 darab (!) görbe estére vagy étteremre...
    De lehet, hogy ez csak annak a jele, hogy felnőttem, nem tudom.

Bár, ha így belegondolok, már 10 éve is ugyanilyen spúr voltam, szóval lehet, hogy ez nem új dolog.

Új hozzászólás Aktív témák