- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Gebriel
üzenetére
Ha az igekötő az ige előtt áll, azt az igével egybeírjuk. Pl.: odafigyelek, vagy a körábbi rájöjj. Szisztematikus hibának tűnik, és az sem mentség, hogy az utóbbi időben durván elterjedt hiba, hiszen a magyarérettségin helyesírásból ez mindjárt 2 hibapont - szöveghossztól függően akár még egy ilyen, és ugrik az ötös.
Az én mentségemre meg azt tudom felhozni, hogy feketeöves nyelvtannáci két generációra felmenőleg az egész család.
Aláírást illetően Montoyáéban nem vagyok biztos, de a másik kettő eredeti nyelvű idézet (már ha Timről és rólam van szó.
Amúgy meg ezt a 'fórum nyelve a magyar't amúgy sem igazán értem, egyrészt informatikai fórum, másrészt volt próbálkozás az angol nyelvű portálrészek indításával is, sőt, némelyik el is rajtolt, bár amennyire fél szemmel figyeltem, sajnos kevés sikerrel. Angol nyelvű hozzászólások viszont születtek az idegen nyelvű hírekhez kapcsolódóan.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest