Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Gebriel
üzenetére
Ha az igekötő az ige előtt áll, azt az igével egybeírjuk. Pl.: odafigyelek, vagy a körábbi rájöjj. Szisztematikus hibának tűnik, és az sem mentség, hogy az utóbbi időben durván elterjedt hiba, hiszen a magyarérettségin helyesírásból ez mindjárt 2 hibapont - szöveghossztól függően akár még egy ilyen, és ugrik az ötös.
Az én mentségemre meg azt tudom felhozni, hogy feketeöves nyelvtannáci két generációra felmenőleg az egész család.
Aláírást illetően Montoyáéban nem vagyok biztos, de a másik kettő eredeti nyelvű idézet (már ha Timről és rólam van szó.
Amúgy meg ezt a 'fórum nyelve a magyar't amúgy sem igazán értem, egyrészt informatikai fórum, másrészt volt próbálkozás az angol nyelvű portálrészek indításával is, sőt, némelyik el is rajtolt, bár amennyire fél szemmel figyeltem, sajnos kevés sikerrel. Angol nyelvű hozzászólások viszont születtek az idegen nyelvű hírekhez kapcsolódóan.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- iPad topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- No Rest for the Wicked
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i7-1265U 32/512 FHD IRIS Xe FHD
- Apple Watch Series 8 GPS 32Gb 86% akku
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs