Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
háhá, erre járt a palacsintás lány

hozott palacsintákat, és mivel nagyon szeretem és éhesnek is éreztem magam, gyorsan beruháztam egy füstölt sajtos-tejfölösbe, meg egy nutellásba. nos a sajtos tejfölös olyan amilyennek lennie kell, de a nutellásba nem tudom mit raktak, tök folyós volt benne a cucc és íztelen is volt. biztos fel volt hígítva... na mind1 ilyet legközelebb nem veszek.ja, meg persze vhogy sikerült leennem a fehér pólómat a nutellással... pompás.
ladybug: kérlek próbáld el elintézni hogy erre ne jöjjön a felhő! látom felétek már elég tré a helyzet...
yetike: a palacsinta ezerszer jobb, ilyen rusnya teremtést mint ez a leány, rég hordott hátán a föld...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest