Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
hello!
nem tudom hol lehetne érdeklődni, úgyhogy felvetem itt, hátha valaki egészen véletlenül tud segíteni
szóval, szomszéd kitörölte a majdnem 1 éve folyamatosan készülő szakdogáját, pontosabban nem a fájlt, hanem a fájlban a tartalmat és let belőle egy 43kB-os üres doc. pechére (most megtanulta, bár szerintem ez egyértelmű, nemcsak gépen..) nemvolt másolata...
barátommal próbálkoztunk mindenfélével, és a gépén a wordbe észrevettük hogy megnyitotta (előzményeknél) egyszer nemrég másik meghajtóról. kérdezzük, mondja pendrive, hurrá, elkértük, azon megtaláltuk törölve (getdataback és restoration) csomó mással együtt, de van egy baj vele, nem jó a karakterkódolása vagy valami hasonló.
Word megnyitásnál megkérdi milyen kódolást használjon, windows-t, ms-dos-t, vagy "egyéb". Az összest végigjátszodtam, mindegyikre csak kriksz-krakszok jelennek meg sajnos. amúgy találtunk még csomó anno letörölt .doc fájlt, azok közül van amit megnyit, van ami szintén csak egy káosz.
gondolom nemsok esély van rá, de ha valakinek van valami ötlete, vagy netán valami csoda folytán oldott meg már hasonlót akkor megkérem szépen hogy írjon egy privát üzit.
tudom hogy teljes mértékben az ő idióta hüylesége, hibája, de ez nem változtat a dolgokon sajna.
előre is köszönöm szépen ha bármi jó nyomot ad valaki
természetesen fizetne is érte, persze nem milliomos de mégiscsak több hónap munkájáról van szó, gyerekek mellett.
barátom holnap beszél még egy sráccal aki a kürtnél dolgozik állítólag, de ilyesféle helyreállítással nemhiszem hogy foglalkoznának, márha lehetséges egyáltalán (és a kürt se az olcsó munkadíjakról híres
), főleg hogy a fájl gyakorlatilag megvan (igaz eléggé sérültnek tűnik, de nemértek az adatmentéshez túlságosan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest