Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
[link]
megvadult a böngésző -
REDeath
őstag
válasz
lesaux
üzenetére

am akár hiszitek akár nem, ettül tök függetlenül találtam ma én is ezt-azt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azt magam sem tudom mitől vezérelve kerestem erre, ha vki tudja ossza meg velem, de a 2-ik találat elsőre kicsit ellentmond a biztonságos szűrőnek

aztán cselhez folyamodva, hogy biztosra menjek keresgéltem így és meg kell állapítsam, hogy amellet hogy a google mégse annyira biztonságos, azért nem csalódtam Ph!-ban se, az élet bármilyen problémájára ad megoldást
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: sztem fáradt vok, rákattantam a dolgokra és bevettem ezt is

-
REDeath
őstag
üdv
Valaki van Csepel környékén PR-Telecomos nettel? -
REDeath
őstag
[link]
csak nekem tűnik úgy hogy folyton apple törésekkel nyernek?
-
REDeath
őstag
hello!
nem tudom hol lehetne érdeklődni, úgyhogy felvetem itt, hátha valaki egészen véletlenül tud segíteni
szóval, szomszéd kitörölte a majdnem 1 éve folyamatosan készülő szakdogáját, pontosabban nem a fájlt, hanem a fájlban a tartalmat és let belőle egy 43kB-os üres doc. pechére (most megtanulta, bár szerintem ez egyértelmű, nemcsak gépen..) nemvolt másolata...
barátommal próbálkoztunk mindenfélével, és a gépén a wordbe észrevettük hogy megnyitotta (előzményeknél) egyszer nemrég másik meghajtóról. kérdezzük, mondja pendrive, hurrá, elkértük, azon megtaláltuk törölve (getdataback és restoration) csomó mással együtt, de van egy baj vele, nem jó a karakterkódolása vagy valami hasonló.
Word megnyitásnál megkérdi milyen kódolást használjon, windows-t, ms-dos-t, vagy "egyéb". Az összest végigjátszodtam, mindegyikre csak kriksz-krakszok jelennek meg sajnos. amúgy találtunk még csomó anno letörölt .doc fájlt, azok közül van amit megnyit, van ami szintén csak egy káosz.
gondolom nemsok esély van rá, de ha valakinek van valami ötlete, vagy netán valami csoda folytán oldott meg már hasonlót akkor megkérem szépen hogy írjon egy privát üzit.
tudom hogy teljes mértékben az ő idióta hüylesége, hibája, de ez nem változtat a dolgokon sajna.
előre is köszönöm szépen ha bármi jó nyomot ad valaki
természetesen fizetne is érte, persze nem milliomos de mégiscsak több hónap munkájáról van szó, gyerekek mellett.
barátom holnap beszél még egy sráccal aki a kürtnél dolgozik állítólag, de ilyesféle helyreállítással nemhiszem hogy foglalkoznának, márha lehetséges egyáltalán (és a kürt se az olcsó munkadíjakról híres
), főleg hogy a fájl gyakorlatilag megvan (igaz eléggé sérültnek tűnik, de nemértek az adatmentéshez túlságosan) -
REDeath
őstag
hi
franciaországban olcsóbbak a ruhák ? (konkrétan sapka meg kosaras nadrág
) -
REDeath
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
néztem énis, de enynit számítana?
feltünt hogy az átló mentén elétrnek a maradék fehér részek az átszelt négyzetekből de akkor is "szokatlan" 

-
REDeath
őstag
nála mez kiverte a nemtommit, aszem emgvan min fogk most elmélkedni egy darabig
fogynak a háromszögek -
REDeath
őstag
ezis zseniális mondjuk, az öregnőt későn vettem észre: [link]
-
REDeath
őstag
de amúgy a képzelőerőnk ellenlre ez a hivatalos megoldás: (poén lelőve?
) [link] -
REDeath
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
ie10k egyszer nézhető de sajnos beleraktak komolytalan részeket is, iylen vicces dolgokat, ami tök jó, csak nem illik egy ilyen filmhez szerintem.
-
REDeath
őstag
nálam csecsemővel meg aszfalttal együtt 10 van

sőt, 11 ha snoop doggot is beleszámoljuk
-
REDeath
őstag
pr telecom elég noob
így 2 hónap után meguntam hogy nincsenek beállítva az email címek, miután átvették a drága helyi kábelszolgáltató cégtől a rendszert. apámnak, igaz nemért hozzá, de lelkesen a kezébe nyomták még a szerverek címeit is, csak épp semit se ér, mivel se webmailre se jelszóváltoztatásra nem lehet belépni egyik mailcímmel se.
hát igen, jó munkához idő kell... szánalmas.. szerintem
am szeritnem ezt az inviteltől lesték el, ismerősömnek a kedves invitel nem állította be, de még égették is magukat mer mondták hogy ők márpedig beállították, meg hogy majd "küldenek szerelőt". igen, ehhez tényleg kell szerelő, csak nem a usernél hanem a szerverek táján... mondjuk kezében egy kalapáccsal -
REDeath
őstag
mér jók ezek a százalékos összekeverős feladatok? gyűlölöm őket, pedig tök egyszerűek de msot olxan fáradt vok hogy eséyltelen... 3 liter 15% + 3 liter 33% = 6 liter ? %
és ilyenekkel kell törődjek este
ez 24 lesz? az átlaga a kettőnek? mive mindkettőből 3 lityer van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bestbuy játékok
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)