Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Passziviti
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
E ize, csak most kapcsolodom be, ez a ize e most azt irja ki, hogy az illetekes tag melyik ev melyik honapjaban mennyit jartatta a pittyit?
Amugy joestet, asszem besoroztem, lovagoln voltam, macskat adoptalni voltam, megettem 3 tal szusit, egy szachwan-chicken plattert, egy mongoliai barbeque-t, ket salatat es bacon egg&cheese sandwich-et, fagylaltot es egy tucat buffalo wingset. Ja es loptunk kek meg zold tojasokat valami farmrol. Ezek ilyen lazan nem genkezelt tikok, olyan szinut tojnak amilyen kedvuk van.
Szorri, sokat pofazok, de kicsit megartott az arpale. Apamat nem latta valaki, nem valaszol egy fontos privirmre es ize. Mindegy iszok meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szorri, sokat pofazok, de kicsit megartott az arpale. Apamat nem latta valaki, nem valaszol egy fontos privirmre es ize. Mindegy iszok meg.