- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Bash
őstag
Élmény volt veletek ez a hét gyerekek, igazán sokat tanultam.
Megtanultam pl. hogy idei karácsonyom tök ciki lesz, mert műfánk van. Ciki, de nekem csak erre futja. Ciki.
Azt is sikerült megtudnom, hogy nemnormális deviáns vagyok amiért nem iszom magam öntudatlan állapotba szilveszterkor, és január 2-án emberi gondolkodásra alkalmas vagyok. Sőt nem csak én, ez az állítás mindenkire vonatkozik. Azért én örülök annak, hogy van néhány nemnormális deviáns még rajtam kívül, akik alkalomadtán tömegközlekedési eszközt működtetnek, életmentő feladatokat végeznek el mondjuk éppen szilveszterkor, de gondolom sokan azt kívánják, hogy csak normális emberek éljenek köztünk.
Továbbá megtanultam, hogy a külföldi ember időjárásról nem beszélhet. Pont, vitának helye nincs.Köszönöm, hogy veletek lehettem ezen a héten is!
Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Gyúrósok ide!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" 8/128GB ! 3 Hó Jótállás
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Eladó Nintendo Switch 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest