Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Bash
őstag
Élmény volt veletek ez a hét gyerekek, igazán sokat tanultam.
Megtanultam pl. hogy idei karácsonyom tök ciki lesz, mert műfánk van. Ciki, de nekem csak erre futja. Ciki.
Azt is sikerült megtudnom, hogy nemnormális deviáns vagyok amiért nem iszom magam öntudatlan állapotba szilveszterkor, és január 2-án emberi gondolkodásra alkalmas vagyok. Sőt nem csak én, ez az állítás mindenkire vonatkozik. Azért én örülök annak, hogy van néhány nemnormális deviáns még rajtam kívül, akik alkalomadtán tömegközlekedési eszközt működtetnek, életmentő feladatokat végeznek el mondjuk éppen szilveszterkor, de gondolom sokan azt kívánják, hogy csak normális emberek éljenek köztünk.
Továbbá megtanultam, hogy a külföldi ember időjárásról nem beszélhet. Pont, vitának helye nincs.Köszönöm, hogy veletek lehettem ezen a héten is!
Aktív témák
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest