Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Annak hát
Felfogtam, hogy mit kell csinálni, meg is jegyeztem, mindenféle utánajárás nélkül sikerült egy számomra nehéz kombinációt elsőre megcsinálnom. Még nincs kész teljesen, még a keresőt kell megnézni, ott van 1-2 fehér terület, meg alaposan át kell nézni mindent, hogy ne legyen átalakítatlan felület*, meg a képcsere tudását még tarhálnom kell (a hátteres képét) aztán talán kész is van.* a betűkön kívül szinte semmi fehér ne maradjon, az egész ph, ma, it, lo úgy nézzen ki ahogy azt én szeretném.

Eddig elég jól sikerült
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felfogtam, hogy mit kell csinálni, meg is jegyeztem, mindenféle utánajárás nélkül sikerült egy számomra nehéz kombinációt elsőre megcsinálnom. Még nincs kész teljesen, még a keresőt kell megnézni, ott van 1-2 fehér terület, meg alaposan át kell nézni mindent, hogy ne legyen átalakítatlan felület*, meg a képcsere tudását még tarhálnom kell (a hátteres képét) aztán talán kész is van.