Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Lord Zero
üzenetére
Én is gondoltam erre. Aztán leesett hogy Magyarországon vagyunk
Félreértés ne essék, nincs bennem haza iránti harag, csak a bizalmam ugrott meg.
Hja és felesleges volt rátenni azt a matricát. Ha nincs rajta, hogy ''...nem tartalmaz..'' akkor meg se nézem a többit, és amiről nem tudok, az nem fáj...
De így...
Szerk.: #4706: Igazából annyira nem néztem utána, csak amit épp hallottam a hírekben fél füllel. De amúgy tényleg így van, köszi a pontosítást!
Hja és lehet hétvégére felküldöm a LOGOUT-ra, meg még kiegészítem pár plusz infóval..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Félreértés ne essék, nincs bennem haza iránti harag, csak a bizalmam ugrott meg.