Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
szia,
nem lépdelek én sehová..
csak vannak ismerősök göteborgban és stockholmban, és gondoltam, meglátogatom őket, tekintve, hogy még van 15 nap szabim idénre.
meg megérdemlem, azért dolgozom napi 12 órát, hogy elköltsem, ugye.
megnézem ezt a sandefjordot, mit írnak róla.
sajnos már nem vagyok kölyökképű, a munka (meg a nők
) öl(nek), butít(anak) és nyomorba dönt(enek) 
azért az 1000 koronás szállásártól dobtam egy hátast, de most találtam ilyen hostel-t, ahol csak 400 nok, az már ''csak'' 13e Ft, szinte ingyen van.
viszont azt néztem, hogy egy stockholm-oslo repjegy az olcsóbb,mintha vonattal mennék ugyanott.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) öl(nek), butít(anak) és nyomorba dönt(enek)