Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Naszóval: Normális az, hogy két 15 éves csaj kettesben elmegy bulizni, és ők azok egyedül akik kaphatók egy kis táncolgatásra? Még ha igen is a válasz, az sem magyarázza, hogy nem csak táncolgatásra kaphatók. De az a táncolgatás is olyan, hogy a táncot a szextől már csak az különböztette meg, hogy köztünk volt egy vékony vászonnadrág, meg egy szoknya, és függőlegesen tettük amit. Szóval okés, hogy ez jó volt, de ez így normális? És akik más korban közelebb állók voltak még ott, azokkal meg semmit nem tudtunk kezdeni? És hogy a két csütörtöki lánnyal meg, habár egyértelműen le volt vajazva a találka, és le voltak osztva a lapok, mégsem jött ki a szitu, pedig amint a szombati este mutatja, nem velünk volt a baj, a lelkesedés megvolt. Szóval normális az, hogy két 15 éves kiscsaj úgy tolja a seggét, meg mindent hogy majdnem én éreztem kellemetlenül magam? És hogy az jutott eszembe, hogy engem ezért meg is büntethetnének, pontosabban azért amit közben gondoltam. (mod: folyamatosan azon agyaltam, hogy bármelyik pillanatban feláll valamelyikük anyja az egyik székről, és leken egy sallert
)
Na már látom a válaszokat: a fiatalabbak még komolytalanabbak, ennyire pont jók, de a komolyabb dolgokat csak az idősebbektől lehet csak elvárni. Meg hogy ma ez már teljesen természetes, meg hogy a spontán dolgok jobban szoktak sikerülni. És hogy ... [nos?]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rap, Hip-hop 90'
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)