- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ámen

Egyébként raktam rá egy kis lefolyótisztítót, meg engedtem rá a vizet csőgázon kb egy percig, és így levitte. Csak egyetlen darab maradt, de azt nincs szívem a mélybe küldeni
csapos: ezekről az apró lopásokról, megélhetési bűnözésről két sztori jut eszembe, a tesco-s könyvből:
egy emberke minden nap bement a tescoba, lopott két kiflit, pár dkg felvágottat, meg egy fantát. minden nap elkapták, de minden nap visszament. egy idő után már a dolgozók fizették neki a cuccot
a másik egy nő a gyerekével. rajtakapták, hogy lopott, és a biztonsági őr ordibált vele mindenki előtt, szabályosan megalázta. amikor odament a főnöke, hohy elrendezze a dolgot megnézte mi van a szatyorban. csak kaja volt, de azokból is a legolcsóbb fajta. el is engedte őket.
nem mondom, hogy helyes lopni, de így én is elengedtem volna őket. észérvekkel nem tudom megindokolni, hiszen a lopás is bűncselekmény, de akkoris..
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest