- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Aktív témák
-
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ámen

Egyébként raktam rá egy kis lefolyótisztítót, meg engedtem rá a vizet csőgázon kb egy percig, és így levitte. Csak egyetlen darab maradt, de azt nincs szívem a mélybe küldeni
csapos: ezekről az apró lopásokról, megélhetési bűnözésről két sztori jut eszembe, a tesco-s könyvből:
egy emberke minden nap bement a tescoba, lopott két kiflit, pár dkg felvágottat, meg egy fantát. minden nap elkapták, de minden nap visszament. egy idő után már a dolgozók fizették neki a cuccot
a másik egy nő a gyerekével. rajtakapták, hogy lopott, és a biztonsági őr ordibált vele mindenki előtt, szabályosan megalázta. amikor odament a főnöke, hohy elrendezze a dolgot megnézte mi van a szatyorban. csak kaja volt, de azokból is a legolcsóbb fajta. el is engedte őket.
nem mondom, hogy helyes lopni, de így én is elengedtem volna őket. észérvekkel nem tudom megindokolni, hiszen a lopás is bűncselekmény, de akkoris..
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Macska topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8 GB - INGYENES FOXPOST!
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest