Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
marsu
veterán
A keresztbe lógó kábeleket én sem szeretem, de az, hogy átvert, azt nem felejtem el neki. Szentendrén voltam a Barackos utcából kellett volna befordulnom egy kisebb utcába. Megyek felfelé meredeken a hegyen, mondja a kedves női hang, hogy a következő lehetőségnél forduljak jobbra ... Kapubejáró, gondoltam ez nem az, továbbmentem, erre mondja a kedves hang, hogy következő lehetőségnél forduljak vissza. Megfordultam, kapubejáró, befordultam... Kerítés, kert, udvar, ház ... Jön a tulaj, hogy kit keresek? Mutatom neki hogy itt kellene lenni egy utcának ... Hát az már 10 éve nincs. Helyette ház van.... És az az övé ... Nem volt barátságtalan. Jót röhögött. Én meg égtem....
Ennyit a pontos navigációról ....
Aktív témák
- Ford topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest