- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
marsu
veterán
A keresztbe lógó kábeleket én sem szeretem, de az, hogy átvert, azt nem felejtem el neki. Szentendrén voltam a Barackos utcából kellett volna befordulnom egy kisebb utcába. Megyek felfelé meredeken a hegyen, mondja a kedves női hang, hogy a következő lehetőségnél forduljak jobbra ... Kapubejáró, gondoltam ez nem az, továbbmentem, erre mondja a kedves hang, hogy következő lehetőségnél forduljak vissza. Megfordultam, kapubejáró, befordultam... Kerítés, kert, udvar, ház ... Jön a tulaj, hogy kit keresek? Mutatom neki hogy itt kellene lenni egy utcának ... Hát az már 10 éve nincs. Helyette ház van.... És az az övé ... Nem volt barátságtalan. Jót röhögött. Én meg égtem....
Ennyit a pontos navigációról ....
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs