Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
De, még igen, most vannak kínos gondolkodások, hogy a korábban felvázolt szituban hogy lehet okosan kiszabadulni a dolgokból. A munkaügyisünkkel most beszéltem, írtunk egy kérelmet, hogy jövőhét végétől közös megegyezéssel engedjenek el, mert úgysem tudnék Gödöllőre járni, csak még a csoportvezetőnk a tegnapi álláspontot tudja, hogy akkor itt kihúzom valahogy a következő két hetet, aztán meglátjuk. Nemtom még hogy mondom meg neki, hogy a háta mögött én egyezkedek a munkáltatóval, de meg kell értenie hogy az ilyenkor folyó általános ködösítések nekem nem elfogadhatóak, ilyenkor már mindenki a saját érdekeit nézni, én sem tehetek másképp, és a nekem jelenleg legoptimálisabb megoldás az lenne, ha a cég rábólintana a kérelmemre, és jövő péntekkel elfogadnák a közös megegyezéses elbocsátást. Sajna nem tudni mit mondanak, ha visszautasítják, akkor kénytelen leszek táppénzre menni, de az kissé kiszúrás a csopvezetőmmel, vagy vállalom hogy két nap felbumlizok Gödöllőre. Úgyhogy most gondban vagyok, de nem tehetek róla, ki akarok szabadulni.
Aktív témák
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Crimson Desert
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest