- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Néhányukat beviszik a nyulam-bulamciára
Szegénynek az egyik képen nagyon csapzott a bundája, meg a hátsó fele is leszőrtelenedett. Mekkora már hogy ahelyett hogy szanaszét rohantak volna, ott csücsülnek riadtan, és várják hogy összeszedegessék őket.
Mikor még kicsi voltam, és nagyapám le-leölt pár nyulat a 40-50-ből ami rendszeresen volt nekik, akkor láttam hogy fültövön csapja őket, aztán megszúrja, kicsorgatja, és aztán szépen precízen felboncolja. Aztán úgy 8 éves koromban én is le akartam csapni őket. Mindig fültövön csaptam őket, de szegények csak megijedtek, aztán nagyapám odacsapott, és minden ment a maga sora szerint. Aztán úgy 13-14 éves koromban egyszercsak már nem akartam megcsapni őket, és 16-17 évesen már nézni sem bírtam mikor megkapják a taslit. Valahogy eljutottam oda, hogy nem comb+vese+gerinc -ként tekintettem őket, hanem élőlényként. Bár a boncolást végigsegédkeztem, de a fejbecsapást már nem bírtam nézni.
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szegénynek az egyik képen nagyon csapzott a bundája, meg a hátsó fele is leszőrtelenedett. Mekkora már hogy ahelyett hogy szanaszét rohantak volna, ott csücsülnek riadtan, és várják hogy összeszedegessék őket.