Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is kaptam privit

Csak azt nem tudom, hogy hol tettem utalást, hogy részt kívánok venni a táborban?
Nem ettem meszet, hogy csapzotthajú, részegeskedő, szimatszatyros értelmiségnek álcázott geekekkel töltsem a drága szabadidőm
Ide üssetek 
Nem komolyan venni! Igazából vonzó az ilyen jellegű kikapcsolódás, meg jókat is olvastam az eddigi mókákról, csak hát ugye a meló miatt mi képtelenek vagyunk elmenni. Azt az egy hét Balatont is nagyon nehezen tudjuk összehozni az idén, ahova mindig menni szoktunk. Párom ugye vendéglátós és nyáron onnan nem könnyű szabadulni, és most nekem is fut egy csomó prodzsektem.
De ha véletlenül Győrbe jösztök táborozni, akkor rátok nézek
Szerk.: Helyesbítek. Most olvsom, hogy Jánoska nem biztos hogy megy táborozni. Akkor a fentieket úgy módosítanám, hogy én nagyon szeretnék menni táborba, de Jánoska nélkül nem tudom elképzelni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux Mint
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Warships
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ide üssetek