Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Az a lánytól függ. illetve az izlésétől. Én sima egyszerű szál virág és kész. Nem kell túllihegni a dolgot. De ha van költői vénád akkor írj neki verset, ha egy virág enm elég különleges ahhoz, hogy kifejezze csodálatodat.
mod: EQMontoya: Szerencsére az általad említett összes tárgyon már túl vok. Ez a jó!
[Szerkesztve]
mod2: na jó a nyelvtanon még nem vgayok túl. De ez látszik is.

[Szerkesztve] -
Boxiné
aktív tag
Hali!
Ha már rózsa, akkor tényleg egy szál, de csupaszon. Semmi csomagolás, semmi zöld! Egyébként szerintem még a napraforgó az, ami nagyon klassz. Persze nem élő, azt ilyenkor sehol nem lehet kapni. De igazán szépeket csinálnak selyemből. A lényeg, hogy igazinak látszon. Ja, és ne miniatűr virág legyen, ha már olyan fontos neked az a leányzó. De ez csak az én véleményem, nem biztos, hogy nála is bejönne.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Raspberry Pi
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest