Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
Thulcandra
üzenetére
vagy be volt b@szva, vagy a csajos topicba célozgatott rá, hogy ''előkelőbb'' rangra hajt vagy mifene, ahhoz meg köllenek a hsz-ek

Amúgy meg többieknek jóreggelt mosmá, a tegnap feltűnően passzív voltam, remélem ma jobban lesz időm, amire jelenleg nem sok esélyem van sajna, dolgoznom kell ma is, ez kezd egyre cikibb lenni, milyen munkahely az ahol még dolgozni is kell?
Felháborító
Inkább lettem volna vegyész

[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Inkább lettem volna vegyész