Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Köszönöm, elég jól, már van némi rutinom is, meg aztán az oktatóm szerint is már kezdettől tehetséges voltam, az tán nem véletlen, hogy az 5. forgalmi óra után mentünk ki a rutinpályára, hogy egyáltalán lássam hogy néz ki és mit kell csinálni a vizsgán. Aztán mentünk még vagy 10-12 órát forgalomban, amikoris lement a rutin, majd pár napra rá a forgalom, és imígyen 3 rutin, és 15 forgalmi óra után nem egész egy hónap alatt letettem a jogsit. Összvissz két hónap volt kresszel együtt. Nyáron. Régen.
Bár motoszkál bennem a gondolat, hogy Te arra célzol, hogy feltűnően keveset vezetem az új kocsinkat, amiben már most van vagy 130,4 km, aminek a felét raktam én bele egyetlen szombat alatt. Hát nem, nem vezettem lassan másfél hete, és legközelebb max szombaton fogom megint. Épp ezért tegnap elmentem a garázsba, beültem, és ücsörögtem, matatgattam benne vagy 2 órát, mert csomagtértálcát akarunk bele, méretet vettem, tesztelgettem az eddig nem próbált funkciókat, csak épp nem mozdultam ki vele, mert nem volt hova és minek. Sokat úgysem mentem volna vele, arra meg hogy hidegüzemben megtegyen pár városi km-t, arra nem akarom kimozdítani. Nem tesz jót a motornak ha mindig hidegen van használva. Főleg bejáratósan vagymi. Majd ha már lesz cél, lesz hova elruccanni, de amíg délelőtt meló, utána haza kaja, tanulás, addig nincs nagyon más dolgom, és időm se. Meg most egyedül autózgassak, csak úgy a városban? Annyit azért nem keresek, hogy cigi helyett(én nem bagózom) autóban füstöljem el a nehezen megszerzett vagyonkámat, más meg mostanában nem nagyon akad, akit el tudnék vinni.
Majd lehet hogy kiragasztom már rá, hogyaszondja: LIFTJAVÍTÁS!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest