Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Köszönöm, elég jól, már van némi rutinom is, meg aztán az oktatóm szerint is már kezdettől tehetséges voltam, az tán nem véletlen, hogy az 5. forgalmi óra után mentünk ki a rutinpályára, hogy egyáltalán lássam hogy néz ki és mit kell csinálni a vizsgán. Aztán mentünk még vagy 10-12 órát forgalomban, amikoris lement a rutin, majd pár napra rá a forgalom, és imígyen 3 rutin, és 15 forgalmi óra után nem egész egy hónap alatt letettem a jogsit. Összvissz két hónap volt kresszel együtt. Nyáron. Régen.
Bár motoszkál bennem a gondolat, hogy Te arra célzol, hogy feltűnően keveset vezetem az új kocsinkat, amiben már most van vagy 130,4 km, aminek a felét raktam én bele egyetlen szombat alatt. Hát nem, nem vezettem lassan másfél hete, és legközelebb max szombaton fogom megint. Épp ezért tegnap elmentem a garázsba, beültem, és ücsörögtem, matatgattam benne vagy 2 órát, mert csomagtértálcát akarunk bele, méretet vettem, tesztelgettem az eddig nem próbált funkciókat, csak épp nem mozdultam ki vele, mert nem volt hova és minek. Sokat úgysem mentem volna vele, arra meg hogy hidegüzemben megtegyen pár városi km-t, arra nem akarom kimozdítani. Nem tesz jót a motornak ha mindig hidegen van használva. Főleg bejáratósan vagymi. Majd ha már lesz cél, lesz hova elruccanni, de amíg délelőtt meló, utána haza kaja, tanulás, addig nincs nagyon más dolgom, és időm se. Meg most egyedül autózgassak, csak úgy a városban? Annyit azért nem keresek, hogy cigi helyett(én nem bagózom) autóban füstöljem el a nehezen megszerzett vagyonkámat, más meg mostanában nem nagyon akad, akit el tudnék vinni.
Majd lehet hogy kiragasztom már rá, hogyaszondja: LIFTJAVÍTÁS!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core i7-13700 vennék!
- MacOS 14, Win11, Asus Hero Z790, Intel 13900K, 64GB RAM, Asus RX 6950 XT, 4TB WD SN850X
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest