Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Köszönöm, elég jól, már van némi rutinom is, meg aztán az oktatóm szerint is már kezdettől tehetséges voltam, az tán nem véletlen, hogy az 5. forgalmi óra után mentünk ki a rutinpályára, hogy egyáltalán lássam hogy néz ki és mit kell csinálni a vizsgán. Aztán mentünk még vagy 10-12 órát forgalomban, amikoris lement a rutin, majd pár napra rá a forgalom, és imígyen 3 rutin, és 15 forgalmi óra után nem egész egy hónap alatt letettem a jogsit. Összvissz két hónap volt kresszel együtt. Nyáron. Régen.
Bár motoszkál bennem a gondolat, hogy Te arra célzol, hogy feltűnően keveset vezetem az új kocsinkat, amiben már most van vagy 130,4 km, aminek a felét raktam én bele egyetlen szombat alatt. Hát nem, nem vezettem lassan másfél hete, és legközelebb max szombaton fogom megint. Épp ezért tegnap elmentem a garázsba, beültem, és ücsörögtem, matatgattam benne vagy 2 órát, mert csomagtértálcát akarunk bele, méretet vettem, tesztelgettem az eddig nem próbált funkciókat, csak épp nem mozdultam ki vele, mert nem volt hova és minek. Sokat úgysem mentem volna vele, arra meg hogy hidegüzemben megtegyen pár városi km-t, arra nem akarom kimozdítani. Nem tesz jót a motornak ha mindig hidegen van használva. Főleg bejáratósan vagymi. Majd ha már lesz cél, lesz hova elruccanni, de amíg délelőtt meló, utána haza kaja, tanulás, addig nincs nagyon más dolgom, és időm se. Meg most egyedül autózgassak, csak úgy a városban? Annyit azért nem keresek, hogy cigi helyett(én nem bagózom) autóban füstöljem el a nehezen megszerzett vagyonkámat, más meg mostanában nem nagyon akad, akit el tudnék vinni.
Majd lehet hogy kiragasztom már rá, hogyaszondja: LIFTJAVÍTÁS!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Fire TV stick/box
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest