Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na itten van már a hétvége, megjött, eljött. Sokáig vártunk rá, de nem hiába. Holnap ünneplés, koncert, végre valami pezsgés, valami mozgás. Valami pengés megoldás.
Reggel gyors vizsga, aztán kis okítás féleség, majd pedig... zzzááámmm. Irány Pest, ahol várnak a haverok. Bulik. Fényes vacsorák. Rák. Egyéb finomságok. Aztán eljő az este, s hangos koncert zaját szállítja elfelé a szél. Törzsrajongó vagyok, megbecsült pártoló tagja a zenekarnak, a kevesek egyike aki nyílt színen, emberek előtt is vállalom hogy rajongó vagyok. És ezt a zenekarvezető mondta. És én erre büszke vagyok.
Tehát Mraktöcs koncert szombat este: [link] Én ott leszek! Mi ott leszünk! Ti ott lesztek?
Aktív témák
- PH! Darts
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- Eladó használt Macbook Pro M1 / 16GB / 256GB SSD 2020-as
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest