Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na itten van már a hétvége, megjött, eljött. Sokáig vártunk rá, de nem hiába. Holnap ünneplés, koncert, végre valami pezsgés, valami mozgás. Valami pengés megoldás.
Reggel gyors vizsga, aztán kis okítás féleség, majd pedig... zzzááámmm. Irány Pest, ahol várnak a haverok. Bulik. Fényes vacsorák. Rák. Egyéb finomságok. Aztán eljő az este, s hangos koncert zaját szállítja elfelé a szél. Törzsrajongó vagyok, megbecsült pártoló tagja a zenekarnak, a kevesek egyike aki nyílt színen, emberek előtt is vállalom hogy rajongó vagyok. És ezt a zenekarvezető mondta. És én erre büszke vagyok.
Tehát Mraktöcs koncert szombat este: [link] Én ott leszek! Mi ott leszünk! Ti ott lesztek?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- World of Warships
- VGA kibeszélő offtopik
- Elektromos autók - motorok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs