Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
jól el volt dugva az apeh oldalán, de megtaláltam:
- az egyéni vállalkozóknak és az általános forgalmi adó fizetésére kötelezett magánszemélyeknek 2007. február 15-éig
- az előző körhöz nem tartozó magánszemélyeknek 2007. május 21-éig
én a 2. csoportba tartozom, de inkább romoljon nálam az a nem nagy összegű visszaigénylés, mint náluk
-
-
Direkt nem a poltopikba írtam. Nem érdekel, hogy ki hova tartozik, de semmi nem jogosítja fel arra, hogy lövöldözzön, rongáljon, tönkretegye más tulajdonát. Mostmeg még mennek a traktorosok is. egyesek rohattul ráérnek tüntetgetni, ahelyett, hogy dolgoznának...(nem az ellenzékre célzok, felőlem lehetnek akárkik, ez a magatartás nem minősíthető)
-
ngabor2
nagyúr
felhívtam ma az apehet. nagynehezen sikerült is elérni őket, aztán várakoztattak. nem tudom, honnan lőtték a zenét, de A Hét c. rég megszűnt műsor főcímében is az volt
rég hallottam.
ja, és ma feladtam az adóbevallásomat. nem hagyom az utolsó pillanatra, így márc. 15 előtt megkapom a visszaigénylést.
Integra: [link] -
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
mert aztán rólad annyi minden van, hogy miattad fagy állandóan szét az iwiw

megtaláltam a crank csörgését, sikerült pda-n keresztül ráinfráznom a telóra, nagyon állat
[Szerkesztve] -
ezt nem ide akartad... NG
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
nálam fiatalabb.
(mondhatnám, hogy azt se szabad elhinni, amit kérdez, de egyrészt nem igaz, másrészt nem akarok kötözködni vele se
) azért az érdekes, hogy róla kevesebb képet lehet a neten fellelni, mint sokunkról. -
Most néztem meg Bash iWiW-jét alaposabban, és fantasztikus matematikai érzékemmel rájöttem, h. vagy az iWiW-en nem jó adatok szerepelnek, v. itt lettem átejtve, mikor egy vén birkának állította be magát...
V.ki tudja, mi az igazság?
-
adalbert1
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem valszeg. a sok zene és film miatt ált rá a fülem jobban az amerikai angolra...
Viszont a hollandok is érdekesen beszélnek angolul, kb. mintha ugyanúgy hollandul beszélt volna tovább.
Gondolom azért amerikai angol és amerikai angol között is óriási eltérés lehet, származástól és élőhelytől függően...
A texasiak meg egyszerűen annyira kemény redneckek voltak, hogy a szájukat se akarták kinyitni, nehogy romoljon az image-ük.
-
-
ngabor2
nagyúr
az eső esik csendesen... én meg biciklivel jöttem dolgozni. asszem ez ma estére a ''garázsban'' fog maradni a cégnél.
-
adalbert1
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát nekem a brit angol nagyon nem bejövős. Anno középsuliban 3 natve teacher-ünk is vol: 1 angol, és 2 amerikai... Az amerikaiakkal sokkal folyékonyabban el tudtam beszélgetni, értettem, hogy mikor mit mondanak, de az angollal voltak nagyon nagy problémáim, egyszerűen teljesen máshogy beszélnek...
Viszont este megnézem az első epizódját a skins-nek, ha tetszik, jön majd a másik kettő is, csak most épp high stakes pokert töltök.
Múltkor néztem a Romper Stomper-t (ausztrál skinhead-es film), hát az ausztrál angol is érdekes, ha nem lett volna felirat, pár résznél csak néztem volna hogy mi van. -
Whaskes
senior tag
4-re mehetek megint suliba....
faxom kivanmár... -
válasz
VladimirR
üzenetére
Igen, online gondoltuk. Valamelyik nap megfordult a fejemben, hogy ha már másfél éve van netem, akkor a régi kedvenccel is lehetne így jáccani FehérHolló időt és fáradtságot nem kímélve segített a rúterem beállításainál, azóta ugyan csak egyet jáccottunk, De hétvégére tervezünk egy 2 vs 2-t (armageddons blade). Ráérnél esetleg?
-
Vérboci
addikt
Láttátok tegnap délután a Balázssót???
Feltételezem, hogy nem, mert akkor már minden aláírásban szerepelne a csokiskeksz szó.
Iszonyú volt... (meg baromi vicces is
)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
feliratot (angol is tokeletes, nem szukseges magyar) nem tudsz veletlenul hozza?
forom.com-on szoktam sorozatfeliratokat keresni, de ott hire sincs a skins-nek
adalbert1: ajanlom figyelmedbe a green stree hooligans, vagy helyenkent csak siman hooligans (magyar cime nem tudom van-e, s ha van, akkor mi) cimu brit focihuliganos filmet
eloszor, mikor beleneztem, egybol az elso percekben egy jelenetnel 3-4 alkalommal kellett visszatekernem, mire rajottem, hogy a srac azt mondja, ''fuck you''
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Jól hangzik, mindjárt rá is keresek... Viszont annyi mindenféleképpen pozitív, hogy relálisabban mutatja be az átlag teenagerek világát (legalábbis a leírás szerint)...
Legalábbis az én meglátásom szerint az átlag tizenévesek sokkal masszivíabban isznak, drogoznak, cigznek, mint huszonéves, vagy idősebb társaik, még ha ezt nagyon sok film és sorozat készítőnek nehéz is elfogadni, ill. az alkotásaiban érzékeltetni.
Egyszóval ha hűen tükrözi a társadalmat és nem valami dawson és a haverok szintű lagymatag alkotás (márpedig úgy tünik, hogy nem az), akkor már megéri majd megnézni.
Ja, a brit szlenggel én se vagyok tisztában (eleve a brit kiejtéssel és megértéssel gondjaim vannak sokszor), az amcsi jobban megy sokkal. -
adalbert1
veterán
Az hogy van, hogy a jó boltok topcija a fáradt gőzben van, a rossz boltok topicja pedig az interaktívban?

Ill. ide is felteszem a kérdést, ha már úgyis offtopic, van valakinek bármilyen pozitív-negatív tapasztalata a pcland-del? -
BlacKSouL
addikt
Gyöngyvirágaim a szájbertérben..mi ez a nagy horkolás mindenhonnan?
Beszólok már, mert akkor mindig felélénkül a totyak.
Én viszont zizzenek szusszanni, eltippenek alunni. Kell az alvás. Időrabló, de kell. Nekem kell. Akinek meg nem inge, fekete maláta.
A villa most is aluszik, aludj el szépen kis parázs...![[kép] [kép]](http://img72.imageshack.us/img72/6789/n1161366659mvo4.jpg)
-
Az offtopic-lakók közül lenne kedve valakinek hétvégén egy parti heroes 3-hoz? +-an már lennénk, de seholsem találunk egy 4. embert. Várom a jelentkezést itt vagy priviben

-
troland26
őstag
aki azt mondja ,hogy képes rá az hazudik

vagy tényleg protézise van -
Thrawn
félisten
Énisénis

Olyan csúnya vagy, hogy ki sem lehet csúfolni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
burgatshow
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Ennyi idő után még mindig nem ismersz eléggé? Csalódott vagyok...
Egyébként, nem beszélek senkivel amikor itthon vagyok, illetve csak ami szükséges. Nem fárasztok senkit, mert ugyanezt mondják ők is. Inkább nem mondom.
Mod: Lehet naplót kéne vezetnem, ahol kiadhatom magamból ezeket?
Mindegy, 10 óra van én megyek aludni, legalább nem zavarok több vizet nektek.
Mellesleg teljesen normális vagyok (mondták a hangok a fejemben). Xar dolog a skizofrénia...
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ne haragudj, hogy megkérdem, de Veled nincs, aki beszélgessen? Csak, mert állandó agymenésed van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
troland26
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
és az hogy '' átütlek mint a rohadt bádogot ''
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Whaskes : most olvastam el egy csomó Norris-os kétsorost, de ez nem volt benne
Chuck Norris tíz éve meghalt,
de a halál nem meri elvinni.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
ja, szóval csak idézgettetek, nem mondtátok úgy ''igaziból''...
akkkor viszont gyenge...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
Lord Zero
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Úgy megfejellek mint réti qrva a körhintát - jól értem, h ez a kedveseddel folytatott dialógus során feléd intézett vicces szólásmondás (a.k.a. Beszarás mekkora duma) volt?
tyübaszki.. nagyon öreg lehetek má....
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
23.00-kor kezdődik az élet.

-
burgatshow
veterán
Jut eszembe, előbb beszéltem Kedvessel, olyat mondott, azt hittem lefordulok a székről:
Úgy megfejellek mint réti qrva a körhintát.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Beszarás mekkora duma, jobb mint a vakond az ásót vagy mint gyalogbéka a földiepret...
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Nálam egész nap valami iszonyatosan lassú volt a Fórum!

-
Whaskes
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
stréber

-
burgatshow
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
ha jól számolok az legalább 24 perc. Az alatt simán meg lehet írni, egy fél oldalas kisfogalmazást. Pláne, ha tudod, hogy mit kell írnod, meg úgy a fejedben van az egész, csak tényleg gépelésre várt a cucc. A többit már megcsináltam, mondhatni laza napom lesz.
Belezúgtam a bringázásba. Tényleg vennem kell egyet...
Valami kis városit. 
-
Loretto
veterán
Mit mondtam tegnap...
Ez csak egy prologus, mintegy felkészítés, a jövendő dolgokra. 
-
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem semmi, 20:52-21:16 el is készültél úgy, hogy közben két-három percenként írtál egy hozzászólást. Aztaaaa.

-
MarKoo
addikt
Mit adagoljak magamba, hogy bírjak fentlenni kb. 2-ig, utána meg 5:30-kor fel bírjak kelni?
Kávé elfogyott, de most jut eszembe, hogy van zöldtea. Azt bekötöm és szuper lesz.
Reggelre meg speed. Nah jó, csak töménytelen mennyiségű koffein, aztán délután téli álom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hajaj, nem ismered Te az én bélpoklos családomat.

No, elég a nyafiból. Gyere vissza, ha kész vagy a fogalmazással.
-
.volkovy.
tag
ha amerikában megégsz, kapsz a sebre a kórházban egy műanyaglapot, ami körülmetélt újszülöttek előbőréből származó hámsejteket rejt.
-
Whaskes
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére

[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
bruce lee szerényebb volt -
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Csak nem megint vacsiztál?

-
Whaskes
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
tanújjá me kőműves lesze, vagy sztár mint a győzike!
-
Whaskes
senior tag
újra van élet a ph-n!

-
bobsys
veterán
ÁÁÁÁÁÁ !!!!
Keresek Compaq Deskpro EN 733 cerka gépekbe 256 SD 133 ramot. Gyártani ilyet csak a kingston gyárt (KTC-EN133/256) horror árban. Samsungból valamelyiket megeszi valamelyiket meg nem. Mindjárt agybajt kapok.
[Szerkesztve] -
-
ngabor2
nagyúr
megvan az 5000. szakmai hsz-om

-
Whaskes
senior tag
mivan emberek?? megállt az élet??

Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

En soxor a magyarokat sem ertem...
faxom kivanmár...
Skins... Hugi támadott vele a hétvégén... Nagyon ott van.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez nagyon megtetszett.Már vagy 5-szörre hallgatom meg.Nagyon jó.