Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor Winner_hun alatt a PH! nagyúr?Melyik modit fizetted le hogy neked rászámoljanak pár hsz.-t?

-
bnss
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én vagyok a hülye, vagy tényleg nem értem mit írtál!

-
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nincs más dolgod? például lehordani néhány újoncot?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Agostino
addikt
Üdv.
Aki nézte most a Dortmund - Gladbach meccset a Sportklubbon, az mondja már meg nekem ha tudja, hogy ki volt a kommentátor. Én még ilyen frankó közvetítést sosem hallottam, már fájt a hasam a röhögéstől, jobb volt mint egy kabaré. : D -
Whaskes
senior tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
az én időmbe a TV macit elvitte a KGB mert köpött...

-
djtoomi
addikt
Hali!
Segitséget kérnék tőletek.Lehet hogy kitörlitek a hsz.-t de én keresek egy olyan céget ahol ki lehet bérelni tárhelyet olyan 4-5 gigát és ahol engedélyeziik torrent oldal elhelyezését.Kérlek ha tudtok ilyen helyről akkor irjatok egy privit.Köszike. -
Whaskes
senior tag
Bon3ss -nél csak én nem látom az avatarképet?
[link]
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
sziasztok
bp-n a 7. kerületben kéne valami olcsó net, mindegy milyen, ha tudtok valamit, akkor légyszi jelezzétek hátha még nem olvastam róla [link]
köszi -
ngabor2
nagyúr
hehe, most már csapost is meg lehet különböztetni a többiektől

-
Gh0sT
addikt
Uff!
Ha valaki netán külföldi utazáson törné a fejét és Eurot szeretne váltani, akkor nézzen már be a Bolhapiacra. -
shteer
titán
válasz
üzenetére
az a címe h retro
szerk: klipp - [link]
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
Köszi a tippet, akkor msot nekiállok és kipróbálom az összes módszert, majd pediglen leírom a tapasztalataim!

Kidus: megfogadom a tanácsokat, a tormát holnapi ebédnél ki is próbálom!
(Kolombusz): oké, akkor ez a harmadik verzió!
shteer: szorítok neki egy kis sávszélt és akkor jó lesz, köszi!
PH! teszt - hogyan kúráljuk ki magunkat egy hétvége alatt?
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
üzenetére
Ez nem az? [link]
(#2965) Bon3ss: én is AspirinC-t használtam a múltkor és sikerült kikúrálnom magam
[Szerkesztve] -
addikt
hy!
keresek egy számot de sehol nem találom, Sebeők - tv maci
ha valaki ki tudna segíteni egy link-el vagy elküldené nekem azt megköszönném
-
Kidus
őstag
AspirinC, Coldrex, Strepsils, stb.... bar en ezeket nem nagyon csipem.
Nalam leginkabb lazcsillapito, valami forro mezes tea ( vagy inkabb mezes tej ), es soksok C-vita.
Jah amugy engem napok utan egy tormas kaja rakott rendbe, amirol eloszor nem is sejtettem hogy eros, aztan miutan a felet megettem, elkezdett gyanus lenni, hogy kapok levegot, aztan mar csipett is
Azota javulok. -
bnss
veterán
Üdv!
Valakinek nincs valamiféle on-line gyógyszere torokfájás és láz ellen?
Köszi előre is!
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Mi volt az éjjel? Nincs shotja valakinek?
-
I_Am
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Logod nincs a beszélgetésröl?

Lehet valami vicces fiúcska, kiváncsi lennék a próbálkozására.
-
Kidus
őstag
Torvenybe kene foglalni hogy aki offos, azt nem hivogathatjak fel a melohelyerol.
Foleg nem hajnali fel 10kor. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Annyira mégsem volt fontos...
(Letiltottam MSN-en.
) -
Cs_Laci
senior tag
Váá, kiírom magamból.
Lelopták az Ablaktörlőm. De csak a BAL (vezető) oldalit. És Franciaországban. Egy zárt garázsban! Ami fizetős is. (Koleszhoz tartozik!)
És a legszebb, hogy TÖVESTŐL. Vagyis a fém kampót is. Azt meg most hogy a rákba találok? MK1-es 94-es Mondeóra?? Van rá 11 napom. Akkor megyek vissza Magyarországra. De ablaktörlő nélkül?? Autopályán ha elkap egy eső, meghaltam. Hihetetlen az egész.
Bontókban meg sem fordul szerintem ez a modell. Mindegy, majd csak lesz valahogy.
De azért szakadjon le a keze annak aki ezt csinálta. Nem is az anyagiak. Egyszerűen lehetetlen pótolni itt ennyi idő alatt.
Nah, jobb? Nem. De kiírtam. Amúgy joéjt
-
-
rauschie
senior tag
válasz
Csimoka
üzenetére
pont ez az, elhiszem hogy intelligens vagy de ha a látszat nem ezt mutatja az neked se lehet jó! ezért célszerű némi önkontrollt gyakorolni és néha nyelni egy nagyot.
a bántó dologgal kapcsolatban: nem a véleményeddel volt a baj, hanem a stílusoddal, a köritéseddel, pedig a fórumon részben/nagyrészben ez alapján ítélik meg az embert.
mod: bocsi nemakarok az apád lenni v ilyesmi, lehet kicsit/nagyon kioktatósra sikeredett
mod2: Lord Zero: mondasz valamit.
más amit nemértek: zolikapitany v hogyaf...ba hivták mennyi idős lehet?
mmint hszei alapján nézném vagy 9nek de elvileg cdket árulni jött a phra meg bizniszböl indult az egész
[Szerkesztve] -
Csimoka
tag
válasz
rauschie
üzenetére
én megmondtam h ilyen vagyok....kos vagyok, és alapból makacs és akaratos..ezen nem tudok változtatni, nem tudom elviselni ha nem látja be a másik fél, h nincs igaza
ettől még intelligens vagyok......látatlanban és ismeretlenül ne alkossunk egymásról ilyesféle vélemény kérlek (gondolok itt erre: nem vall vmi nagy.....)
amint lenyugodtam abba is hagytam az egészet......nem tudom észrevehető e........
és tényleg nem értem h miért kell igy kioktatni, mert teljesen ugy érzem magam.....
mondom nekem is megvan a saját véleményem sok mindenről......mégsem oktatok ki olyanokat akihez, amihez nincs közöm
az a maga topicjában történt, ha nem érdekel, nem kell olvasni....
és hogy félreértés ne essék.......ebben az ügyben vmilyen szinten én is megkaptam a bántó dolgot, mégha nem is konkrétan nekem cimezték
mod: ''hade ne a forumon''--->itt kezdődött a dolog a fórumon, és itt is lett befejezve, a maga topicjában
[Szerkesztve] -
rauschie
senior tag
válasz
Csimoka
üzenetére
figyelj értem mivan de a baj az hogy a fenyegetőzés egy fórumon elképesztően gyerekes magatartásforma és ez a legtöbb embernek (nekem is) szúrja a szemét. iszonyuan ellenszenves tud lenni és nemvall vmi nagy intelligenciára, ellenben ha feltételezem rólad(alanyi jogon) hogy intelligens vagy akkor lejön h simán bepöccentél, de ilyenkor mint jelezték és teis rájöttél egyszerüen menny tovább, annyi.
BlacKSouL: persze, ki kell pezsegni de hadne a fórumon!
kellemesjó éjszakát a puha ágyikóban amúgy!
mod: ja, hogy az nemis feltétlen ágyikó
.....hiányzik a koffeinadagom 
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Úgy látom azért ittott elszabadultak az indulatok, ahogy az illik. Kell is hogy pezsegjen néha az ember, különben mi lenne, ha mindig minden tökéletes lenne. Ahogy Winston is megjegyezte: ''Azért ne kezdjük el egymás ..szát ...ni''
Én meg közben csöcsöket és picsákat (jajja ezt nem szabad ilyen csúnyán) khmm, szal kebleket és fenekeket néztem, és nézek már megint még mindig. De örülök hogy másoknak most a verbális harcművészet megy, addig sem balhéznak élőben sehol. (Hű a tévében de kerek se... na mindegy..)
Aludjuk ki magunkat bent, de semiképp ne aludjuk be magunkat kint.
Asztalon a papír, széken a pap ír; ahogy a pap ír, úgy fogy a papír.
Jóóóóóóó éjt gyerekek, búcsúzik a BlacKSouL mááááááraaaaa, búújjatok ti is be hamar a jó puha... -
Csimoka
tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
már rég lenyugodtam és lezártam magamban a dolgot
a pécsi adás vételben kb 3 hszt irtam (abban is csak ''csititottam'' őket, h nem ott kéne...)
nem érzem magam állatnak...nem irok mocskos szájjal, és amit leirok az jön belülről.....ha itt nem fejezhetem ki magam, akkor hol máshol?
de mindegy....
már megszoktam...
nem adtam olyanra okot, h ki legyek tiltva.....legalábbis sztem...más ennél durvább szokott lenni
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Csimoka
üzenetére
most már jó helyen. De ez fórum, nem állatkert, ezen a tényen ne próbálj meg változtatni. Nézd, Őt reggel vmelyik modi ki fogja vágni, mint macskát szarni. Te nem szeretnéd magad kidobatni... én érzem. Ebből kifolyólag sztem hagyd abba, vagy vascsöves-odemenős módszer... szerintem.
-
Csimoka
tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
de akkor miért olvassátok el?
valaki azt mondja, h milyen gáz, a ''megkereslek, széjjelváglak'' módszer
itt meg Odamész, pofánvágod...........hidd el egy csomo olyat olvasok, vagy látok, ami nem éredekel.....de mégsem kezdem el mondogatni, h figyejjé má, ne ird ide mert nem vagyok rá kiváncsi.....továbbhaladok és lexarom, ennyi
a vélemyénemet meg megtartom magamnak....főleg, ha semmi közöm nincs hozzá
és sztem jo helyen beszéljük meg a dolgot......
[Szerkesztve] -
-
Csimoka
tag
-
Lord Zero
addikt
ti tudtátok, h itt (afáradtgőzben) a világ nagy dolgait beszélhetjük meg, és mindezt higgadtan, bölcsen?
mostazmegy
-
EQMontoya
veterán
válasz
várnarancs
üzenetére
lószart, tizedét se kaptad... 3 csajjal és 2 haverral pofáztam még melletted

-
BlacKSouL
addikt
Na, lemaradtam?

mod: akkor vissza se olvassak?
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Itt voltam, de már megyek is, úgy felhúztam magam.

u.i.: Magyar Vista alól írok!
-
Dictator^
veterán
o szuksegem lenne egy linkre szamcimre vagy valamire, tildy linkelte , csak mar nem tudom melyik topicban (hozzaszolas kereso se adta be)
egy youtubeos video volt, egy afrikai enekes csavo egy no nyomta a klippbe, paran irtak ra, hogy tok olyan mint michael jackson. (kb 80s-90s zene lehet). -
-
troland26
őstag
komolyan mondom ez a Morpeus tiszta Yoda

-
tildy
nagyúr
Jejejeje végre vége. Hétfőn már budaörsön dolgozom
![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/yahoo.gif)
Bahh de ma úgy megrémisztetteka diákszövetkezetnél (komolyna , ilyen lekezelő stílust, hihetetlen). ' hónapja azt mondja acsaj, majd jöjjek vissza , ha jelenlegi munkahelyemről kilptem. Ma bemegyek, erre azt mondja, fel kell hívnia a céget, mert lehet nincs is már rám szükségük

PAra on, víz kiver, elöntött a keserség és a düh, nagyon haszontalannak éreztem magam. Hangposta a hr-esnek, majd hála égnek visszahívtak. De úgy megvoltam rémülve, hogy .. kész.
Rébusz meg elmehet a sóhivatalba, hogy így rámijeszt. -
KrAt
veterán
Köszi mindenkinek

Infra volt és lesz, kövirózsa az panelban necces, a sós bigyót meg megpróbálom
Mégegyszer köszi mindenkinek 
-
tbs
addikt
Konyha, só lábosba, felforrósítani, egypapírtörlőbe óvatosan becsomagolni a FORRÓ sót, sálba, konyharuhába kötni és a fülre helyezni...
Kétemberes mulatság: kövirózsát keríteni valhonnan és a levelének a levét az ujjal kinyomva a fülbe juttatni bőségesen. 3-4 kövér levél... -
KrAt
veterán

Nagyon rettenet fáj a bal fülem (gyanítom begyulladt) és áááá nembírom
Ha hozzáérek már meghalok, úgy fáj
Mit csináljak vele, h tudjak így aludni?
Vkinek vmi csodaszer? Az infralámpáért nemtudok bemenni, mert a nappaliban van, ahol anyum alszik, és nem akarom felverni 
-
VoDaFoNe
aktív tag
Tadaaa^^ Itt vagyok. tök happy vok.. ^^
-
djtoomi
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Sok-sok pénzt.Jah.
Hogy kizsákmányolnád szegényt
Én pl. ingyen is vállalnám csak mivel minden napom uncsi ezért ráérek ezzel foglalkozni.Kalandor ma már ne irj mert fölös(mármint privit mert ugysem tom elolvasni)
most vettem észre hogy megy a MÁTRIX utána meg még jön valami jó film utána meg vár az ágy.Ma ráadásul 3 TZ is volt szal fáradt is vagyok.Na a viszont olvasásra mindenkinek. 
[Szerkesztve] -
djtörök
senior tag
volt régebben több olyan oldal amit hogyha megnézett az illető akkor totál szétfagyott a gépe, jobbesetben kékhalált is kapott.
Nem tud valaki ilyen oldalt mondani nekem? -
djtoomi
addikt
Behalt kedvenc tag keresőnk is:[link].VladimirR csinálj vele kérlek valamit mert körül akarok nézni valami kéne a saját lapomról.

Aktív témák
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Linuksz