Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Na már irni sem tud?Ne tagadd hány hordó sör?

SZerk.: ahogy elnézem hsz. számot holnap reggel sztem nem én nyitok új topikot

[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Na üdv mindenkinek még vár rám 2 mátrix rész utána lehet visszanézek még de most 2 emeletet le kell döcögjek.
Na jó 8 for all! 
-
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Biciklivel?Amit még meg sem vettél?
Inkább sör?Vagy olyan sok volt s ör meg a bor vegyüléke és már bornak nézed?
amúgy a djme-t ha nekem céloztad akkor megharagszom rád de nagyon.
Milyen jó hogy öcsém ismeri tesódat.Majd ha legközelebb megy suliba... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
djtoomi
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Jesszusom.Én még a profi G5-tel sem tom összehozni ennél nagyobbat:[link]
De télleg.Egér 400dpi-n és én meg itt bénázok.Na gyere te paint ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
djtoomi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mégjobb.Én is gödöllő nevű kisfaluban tengetem napjaimat de tőlem kb 3 utca.Vagy mégis lehetne erre azt mondani hogy szerencsés vagy?

-
djtoomi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Pehhes vagy.Tőlem kb 1km a legközelebbi teksó...de hogy oda el nem megyek többet semmi húsért az biztos csak fénkért de azért kb két naponta megyek mert rohadt jól csinálják.

-
djtoomi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Elvagytok látom.A talpad is fáj a térded szilánkos az ügyelet meg csak rád vár.Kedves ''katicánál'' nincs véletlen tudtodon kivül egy gépfegyver?

-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jó van na tudtam hogy valaki belém köt.Nem úgy értettem hanem pl nézz meg egy modit teszem azt ngabor2 vagy Pompi esetleg Viktor0610 mennyit aktiv napi sztem több mint 100hsz-t ir be mig pl ott van mondjuk emvy vagy karib.Nagyon-nagyon rég nem láttam vagy keopsz.Nem is tudom mikor láttam őket utoljára.Erre irtam.Lehet félreérthető volt.

Most már tom hogy mért nem vagyok bátor és mért nincs fegyverem.Utálom az IE-t!
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Áhhh... az gagyi.Akkor nem akarok technikus lenni.De házigazda annál szivesebben.
Modi sem akarok lenni mert annak kell is csinálnia valamit de házigazdának semmit.Ne ved bántásnak ahogy észrevettem Te vagy egyedül aktiv házigazdaként mert mikor még mod voltál akkor is aktiv voltál most meg kétségkivüli hogy te vagy aktiv a házik közül.Jó Parci-t nem számolom a ''pár'' logout-os bloggal.
Amúgy NG nem küldenél nekem egy moderátori screenshotot a felületedről MSN-en ha szépen megkérlek?Nagyon kiváncsi vok.Én egy torrent oldalon vok Sys.Op meg másik regemen tulaj de az más rendszer.Kiváncsi vagyok na nem tagadom 
-
djtoomi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Most tudsz válaszolni a tegnap feltett kérdésre amit küldtem priviben?Ha tudsz kérlek segits. Amúgy valakinek nincs kedve megdobni egy moderátori esetleg házigazdis screen-el?Szivesen megnézném mik vannak.

VladimirR:Amúgy miben más a technikusi kezelőfelület mint a moderátori vagy a házigazdiké?
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez durva!!!
3-szor néztem végig.
Ez egyszerűen überbrutál!

-
djtoomi
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor Winner_hun alatt a PH! nagyúr?Melyik modit fizetted le hogy neked rászámoljanak pár hsz.-t?

-
djtoomi
addikt
Hali!
Segitséget kérnék tőletek.Lehet hogy kitörlitek a hsz.-t de én keresek egy olyan céget ahol ki lehet bérelni tárhelyet olyan 4-5 gigát és ahol engedélyeziik torrent oldal elhelyezését.Kérlek ha tudtok ilyen helyről akkor irjatok egy privit.Köszike. -
djtoomi
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Sok-sok pénzt.Jah.
Hogy kizsákmányolnád szegényt
Én pl. ingyen is vállalnám csak mivel minden napom uncsi ezért ráérek ezzel foglalkozni.Kalandor ma már ne irj mert fölös(mármint privit mert ugysem tom elolvasni)
most vettem észre hogy megy a MÁTRIX utána meg még jön valami jó film utána meg vár az ágy.Ma ráadásul 3 TZ is volt szal fáradt is vagyok.Na a viszont olvasásra mindenkinek. 
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Behalt kedvenc tag keresőnk is:[link].VladimirR csinálj vele kérlek valamit mert körül akarok nézni valami kéne a saját lapomról.

-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
És akkor megint regisztrál újra vagy 4 névvel.

-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azt én is olvastam de egy VGA-ért nem kell 3 reg.Ha megnézed adatlapját ezzel me regisztrált de van egy másik az apróra van egy a szakmai részre.Ez igy nem lessz jó.
Modik hogy nem vették észre?Segitség!Modit kérünk valakinek 4 vagy több mint 4 nick-je van.

-
djtoomi
addikt
válasz
..volkovy..
üzenetére
Akkó ne add nekem.Dehogynem ő te vagy.
De nekem is kell majd egy hangya arckép.

-
djtoomi
addikt
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
De mért?De ha jól látom egy héten belül ez már a harmadik volkova.Van egy az apróban,van egy a szakmai részen és van egy itt is?Vagy most mi van?Vagy ha nem kell a hangya akkor azt adja nekem

SZerk.: akkor add nekem a hangyát.Majd ha lenne nekem is arckép jogosultságom biztos h valami hangyás cumót kérnék.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
..volkovy..
üzenetére
Ezt nem értem.Mért nincs sok hátra?Van már ahogy elnézem a PH!-t nem egy volkovy.Mind te vagy az?Mért nem a hangyés nick-el vagy?
-
djtoomi
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Basszus.Te egy gyilkos vagy kifeküdtem a röhögéstől.Ez fájdalmas.Ennél még az apa kezdődik..... verzió is jobb.Ezzel kellett volna kivégezni szádám huszejnt.Ez egyszerűen ember gyilkosság.Ezzel elérted hogy ha mégegyszer valahol meghallaom öngyilkos lesze vagy szétlövöm a magnót.Ez egyszerűen ember gyilkosságnál is rosszabb.Ez már kinzás inkább mint zene.
Aki ezt megbirja halgatni annak: 
-
djtoomi
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is tudom el nem hiszitek hogy naponta kb 30-40 olyan eset van amikor elengedik a fülük mögött és hagyják hadd fusson de csak itt a gödöllői kapitánysághoz tartozó részhez is naponta 70-80 szabálysértés van pl.: nem kapcsol lámpát,nincs rajta öv,részeg,gyorsan megy,nem jó az egyik lámpája.Nem hetente naponta ennyi van és még a 30-40 amit elengednek nem is számoltam.Szal nekik is van dolguk rendesen.

-
-
djtoomi
addikt
é tp firmwaret szedtem le az sp-hez.elvileg az sp verzióját szedtem le ami a lapon legalul van.a másik oldal fernt ennek a lapnak a tetjén van hogy page 1 of 2 és ott van a sarokban hogy 1 vagy kettő.ott is van cucc.szal itt:[link].kérlek amint tudsz bármit mondd el mert nagyon jó lenne tudni
felvetelek msn-re.ott gyorsabb lenne.prokoptami@hotmail.com vagyok
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
azt figyeltem.drivert kért is le is szedtem a secdfu fájlal a cuccot de onnantól kezdve hogy kapcsold be és húzd ki a kábelt semmi csak fehér képernyő.igy meg mivel nincs rajta semmi nem ismeri fel a windows.mit tegyek?megkérhetek hogy a másik oldalon is nézz meg egy-két hsz-t hogy mit irnak?mert nem értek sokat angolul.
-
djtoomi
addikt
Köszike!!!De nem tom leformázni!!!
Magyarul meghalt a ma frissen vásárolt meizu m6 lejátszóm mert hülye voltam és tp firmware-t tettem rá az sp-re.ezáltal nem kapcsol be csak fehér képernyő jelenik meg.ezért olyamit irt Text-Boy hogy dfu tools-al szedjem le a firmwaret amit ez oldal alapján próbálkoztam:[link].Kérlek ha valamit nem jól csináltam mondjtáok meg!!!Köszike -
djtoomi
addikt
bocsika hogy off lessz de nagyon sürgős lenne kérlek segitsetek:
Press the download button to begin loading the firmware.
Once complete disconnect the player and turn it on.
If you need to install the resource.bin connect the player and copy it to root then reboot the player.
If the resources fail to install press and hold Power\Play+>> and format the player then try installing the resource.bin again.
ez a mondat kéne nekem mnagyo sürgősen magyarul.nagyon nfontos lenne
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A rohadt ... 

Aki ezt megbirja halgatni annak: