Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Remélem még megérem....
Nah megyek visszafekszek mert a tegnap este kikészített teljesen. 39°C-os lázam volt, és 2 takaró, meg 2 pléd alatt, ruhában is fáztam. Évek óta nem voltam ennyire beteg, sőt évek óta nem is mentem 37,8 fölé...https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Foglalt név
addikt
Ebben nem értünk egyet. A kínálat megy a kereslet után. (példák, nem belekötni) Ha az emberek arról beszélnének, hogy láttad tegnap a heti világgazdaságban a... vagy a figyelted a Juszt miről beszélt tegnap... akkor az lenne főműsoridőben. De amig az van, hogy a barátok köztben a géza megint jól keresztbe tett az ottónak vagy a mi még szánalmasabb, hogy a máonikába mi ment, addig nincs miről beszélni. Különben a dolog érthető, a máonikát azért lehet eladni, mert az emberek hülyék és meg sem próbálnak ezen változtatni, ellenben ahogy mondani szokták az ész van legigazságosabban elosztva, mert senki sem gondolja, hogy kevés jutott neki, tehát meg kell őket ebben erősíteni, hogy igenis ők az okosak. Ergo a máonikába berakják vagy eljátszák az alját és akkor meg lehet tárgyalni, hogy höhö látad, milyen hüje vót a csávó a máonikába?...
Supesz...
Igen ezek az emberek mind okosabbak, mint a többség. Tudnak érvényesülni, tudják mi az, amivel meg lehet etetni a népet. Nézd meg anettkát, egy nulla lenne és mégis tudja, hogy kell a középpontban maradni, mindenki foglalkozik vele, hülyét csinál egy országból és az ujja köré csavarja. Csináld utána vagy ne panaszkodj. Az emberek neked is ugyanolyanok, mint neki, nem is szebb nálad, elötted a lehetőség, mutasd meg. Neked is van biztosan olyan jó melled, mint neki, majd szólj, ha annyian látták az országban, mint az övét. Addig... -
Xantomas
őstag
Majd holnap, ha belefér a lábam a bakkancsomba. Úgyis tart a vizsgaidőszak, nekünk meg regisztrációs hét lesz.
Haverok már isznak, így el se tudnak vinni kocsival, a törzshelyünk meg messze van.
Hehe, épp azt a számot hallgatom ami az aláírásodban van"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Xantomas
őstag
Nem is tudtam hogy van új Prosectura album. Nem sok életjelet adnak magukról. Lehet menni a Headbangerbe, hátha megint van akciós CD. Az Alvin dedikálásról meg lecsúsztam.
Emlékszem mikor a lejátszási listába betettem az Ici-pici számukat, egy olyan társaságban ahol csupa újgazdag, apuci pénzén menőző gyerek volt. Kicsit hragudtak rám. Lehet, hogy szíven ütötte őket a szöveg?"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
neduddki
nagyúr
HI!
KOZTISZTETLEBEN ALLOK..........!!!!
ACIPOMMEGCSUPAPISI..........!!!!
RENDORNEKNEVELTAJOANYAM........!!!!!!!!!
udv
neduddki
p.s. de errol mar beszegettunk regebeb is nem???:- )))))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Whaskes
senior tag
VÁÁÁÁ!! ''Nekem például a Mistral egyik boltjában csak fél órás vita, és a Fogyasztóvédelem emlegetése után sikerült vennem, de akkor vettem mindjárt kettőt is, hogy egy ideig erre ne legyen gondom. (Az adatforgalom nagyságától függően sajnos ezek a kábelek igen gyorsan elkopnak, hiszen ezeket nem általános használatra tervezték.) Majdnem elfelejtettem: a kábel pontos neve: 8 bites UTP-C64 Ethernet crosspatch kábel.''
Vazze! Elkopik a kábel ha adatokat küldözgetünk rajta! Az a srác aki ezt írta szerintem Nóbeldíj esélyes.
''Be kell még szereznünk a C64-re írt Telnet 2.0 nevű programot. Ez egy részben BASIC-ben, részben gépi kódban írt program, és szintén igényel némi utánajárást. Itt is a számítástechnikai szaküzleteket tudom ajánlani, de például én egy Tescoban vettem az enyémet, el sem mesélem, milyen kalandos úton.''
Istenem, nagy az állatkerted..... A Tesco támogatja biztos a hekkereket.
''Az igazi hackerek tehát 8 bites gépeket használnak, hackeléshez használjatok ti is ilyet.''
Vladi, használj a ph keresőhöz 8 bites c64-et. az nem csinál felesleges műveleteket.
[Szerkesztve]|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Whaskes
senior tag
van még neki 1-2 ilyen frappáns hülyesége, több tucatnyi hsz-ra való, de inkább nem linkelgetek Szerintem ez sötét mint a csimbókos hajúak főnöke. Remélem túszul ejti majd magát.
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
supesz
aktív tag
válasz ngabor2 #1031 üzenetére
Az mitől lehet? Asszem nekem is van egy a jobb kezemen a gyűrűsujjamon. 2 volt, de aprítottam ollóval és az egyik (a nagyobb) most leszáradt. Asszem. Ha lenne fg.-em, akkor meg tudnám mutatni. így viszont csak találgatok, hogy neked is ez-e a parád!?
[Szerkesztve]A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
supesz
aktív tag
válasz ngabor2 #1051 üzenetére
Akkor ua. szerintem. Egy kis bügyök az ujjadon. Olyan, mint egy kidudorodó bőrkeményedés, mint egy tyúkszem!
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
-
föccer
nagyúr
válasz ngabor2 #1069 üzenetére
Emlékeztem a jelszavamra, csak nem tudtam belépni vele (próbáltam vagy 5x). Utánna néztem a mailomat, és kaptam egy PH!-s hírlevelet (hozátesszem semmi ilyesmire nem vagyok feliratkozva...), hogy üdvözlünk a PH! fórumán, itt az automatikusan generált jelszavad, ezzel tudsz belépni... stbstb...
A mailban kapott jelszóval be tudtam lépni, és meg tudtam változtatni.
Megfejtené nekem ezt valaki? :-/
Tom: ne tessék hülyének nézni, nem vagyok az... (mé ha tékvandózól is)
[Szerkesztve]Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest