Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Jól hangzik, mindjárt rá is keresek... Viszont annyi mindenféleképpen pozitív, hogy relálisabban mutatja be az átlag teenagerek világát (legalábbis a leírás szerint)...
Legalábbis az én meglátásom szerint az átlag tizenévesek sokkal masszivíabban isznak, drogoznak, cigznek, mint huszonéves, vagy idősebb társaik, még ha ezt nagyon sok film és sorozat készítőnek nehéz is elfogadni, ill. az alkotásaiban érzékeltetni.
Egyszóval ha hűen tükrözi a társadalmat és nem valami dawson és a haverok szintű lagymatag alkotás (márpedig úgy tünik, hogy nem az), akkor már megéri majd megnézni.
Ja, a brit szlenggel én se vagyok tisztában (eleve a brit kiejtéssel és megértéssel gondjaim vannak sokszor), az amcsi jobban megy sokkal.
Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Hat év csend után alfa teszt indulásával tér vissza a State of Decay 3
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sorozatok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest