- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 37
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
3800 - 3701
5019 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Gödöllő felé is nyüglődik jelen állás szerint. Remélem azért mert emelni szándékoznak...

httpd-t fordítok.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
EQMontoya
veterán
ádéesel száksz
-
rauschie
senior tag
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
BlacKSouL
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
burgatshow
veterán
-
Whaskes
senior tag
AKI KOCKA, KELLJEN FELL!
-
rauschie
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
-
rauschie
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
Mer' eddig meg nem avvót?

Nekem is települt, de nem nyöszörgött még hálistennek, remélem nem is fog. Aszondta településnél, hogy ''NA vazze, mostmá' aktiváltad vagy érvényesítetted vagy miaszar a példányodat, ha majd jelentkezek, akkor már nem lesz érvényes ez az izéd, vagy lesznek más mindenféleségek, vagymi'' Eddig nem könyörgött semmiféle regisztrációért, vagy aktiválásért, meg semmiért, a havi frissítésnél lefutott az eddigi Valódielőnyellenőrzőprogram, aztán frissítgetett. Nemtom most mi lelte. Na de mindegy is, én elolvastam a licenszfeltételeket, azt írták, mindent megtudnak a program által mostantól rólad, azt is mikor jársz szarni, vagy hányszor fekszel össze az asszonnyal, de persze ez szerintük csak annyit jelent, hogy semmilyen személyes adatot nem ellenőriznek, pláne nem tartanak meg.
Mindegy, lényeg hogy már eredeti. Nekem az is volt..
Mondjuk az vicces, hogy ha nem soktízezerért megvett oprendszert használsz, akkor szerintük TE vagy az áldozat, és nem ők...
Csak azt nem értem, akkor miért nem kárpótolják azokat, akik áldozattá váltak, és miért büntetik. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
troland26
őstag
-
EQMontoya
veterán
-
troland26
őstag
Kinyírtad a topicot a hülye kérdéseiddel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
burgatshow
veterán
Rájöttem, a g++ hiányzik a rohadéknak!

[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
gondolom az automatic update be volt kapcsolva, a frissítési csomagba bekerült egy ellenörző eszköz ami a win valódiságát nézi meg
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
no, jóccakát mindenkibe, megyek alszani. holnap még menni kell a melóba.
(csak hogy tudjam, meddig kell visszatekerni olvasáshoz
) -
EQMontoya
veterán
De legalább őszinte

-
bnss
veterán
Ilyet sem láttam még! Küldd be a Win hibaüzenet gyűjteménybe!

-
burgatshow
veterán
-
ngabor2
nagyúr
mi van a glibc-vel?
(most nem tudok felmenni msn-re, egyéb dolgom akadt. majd holnap. talán...)
BS: mostanában semmilyen filmet nem nézek, különösen olyan típusút nem. -
Winner_hun
félisten
Most kaptam, ilyet se láttam még: [link]
-
BlacKSouL
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
troland26
őstag
-
BlacKSouL
addikt
-
bnss
veterán
-
burgatshow
veterán
A piás mindeneteket!
Megyek kicsit Fedorázok még! 
-
Winner_hun
félisten
Amint elkészül
jobb esetben
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
bnss
veterán
-
ngabor2
nagyúr
azért egy biztonsági adatlap és a valóság nem mindig fedi egymást...
nem, nem kockáztatom az állásomat.
Jánoska: nem, nem brutanol (látnál igazi vegyszereket...), nem is butanol. terc-butil alkohol. esetleg 1,1-dimetil-etanol, de így még nem láttam leírva. de legegyszerűbben csak tBuOH
(és annak ellenére, hogy ''laboeszlengben'' terc-butanolnak hívjuk, ilyen nem létezik. de ahoz szerves kémiát kell tanulni, hogy megértsd, miért.)
kémiaóra és nevezéktan vége
-
Janoska26
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
troland26
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
C4mp3r
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
C4mp3r
addikt
-
Whaskes
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
nem mindegy, milyen alkohol, és mi van mellette. sajnos etanollal legfeljebb mosogatni szoktam, a többit meg nem szeretem. bár egyszer a terc-butanolt ki fogom próbálni, pár csepp kockacukorra, és 3 napig részeg tőle az ember. aztán nem másnapos. itt figyel az asztalomon vagy 20ml, hőmérőnek is jó, 25°C alatt megfagy

a vilmosról: tudod, hogy kb. addig vagy ph-s, amíg a vilmos megvan...
amúgy ismerek egy vilmost, akinek a nyakát kitekerhetnéd![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: a tBuOH-t meg nem bontom fel a kedvedért... -
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
hol hátráltam meg? laborvegyszert nem eszek, mert van annál olcsóbb méreg is, és a laborvegyszerrel el kell számolni. különben is, te meg beszélgessél a vilmossal.
(amúgy a szerkesztés előttire a válasz: nem, nem ittam meg.)
jánoska: ha kissé letüdőztem volna, akkor most nem írogatnék ide. az érintettek szerint a tüdővizenyő nem egy kellemes állapot. (inkább nem linkelem a morbid viccemet
) -
Janoska26
addikt
-
Whaskes
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
amit elszúrtam... azt inkább nem innám meg. az egyik büdös, a másik maró, a harmadik büdös, maró, és nem lehet lemosni, és mind mérgező természetesen. ezért szeretem a szerves kémiát

nem ittam, most van folyamatban az egyik Krombacher. ahoz képest, hogy pils, egész jó
Hasek: a Meisterschütz-öt csak megkóstoltam. tapasztalatból tudom, hogy sörrel az ilyen típusú piákat nem jó keverni... -
Hasek
Közösségépítő
-
Whaskes
senior tag
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
szerintem olyanja nincs. mazsolás szilva esetleg, mert az egyszerűbb, kicsit kommerszebb... de mézes-fügés vilmos csak nekem van

amúgy ma jó napom volt, kb. 1 hét munkáját baxtam el 1 óra alatt. de nem érdekel, megismétlem, tapasztalatot szerezni jó volt.
#3740: meg esetleg: sajnos elromlott. nincs benne benzin. -
Whaskes
senior tag
-
Apophis
őstag
Valaki nem tudja a Master and Commander : The far side of the World c. film végén a főcím alatt, ill. a galapagosi jelenet végén elhangzó zene címét?
-
Whaskes
senior tag
-
troland26
őstag
-
troland26
őstag
-
ngabor2
nagyúr
a múlt héten bekötöttük a szomszédhoz a netet. a kábelezést egy villanyszerelő segített, a lényegi részt én csináltam. most a szomszéd beállított egy Krombacher sixpack-kal meg egy üveg Meisterschütz-cel (majdnem olyan jó, mint a Jäger). jó dolog ez a jószomszédság

-
troland26
őstag
-
BlacKSouL
addikt
-
Lord Zero
addikt
delete, nem ide akartam
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
Eléggé zöldes lett, főzés közben nem fújtad az orrod véletlenül?

troland26: A reccsenést is képzeld hozzá akkor
-
troland26
őstag
-
burgatshow
veterán
Na? Ügyes voltam vagy ügyes voltam?
Nagyon finom lett! 
[link] -
BlacKSouL
addikt
Gimnázium 3. táján volt, hogy egy azóta már nem létező tévén megláttam ezt a klipet, és elsőre nem sikerült megjegyezni az előadót, de úgy egy hónappal később tesióra előtt egyik osztálytársam mondta, hogy van egy új zene, egy csaj énekli, és milyen komoly, és mondta a nevet, én meg mondom, hát ezt én már láttam, de nem maradt meg ennyire, csak hogy a csaj vonaglik benne. Aztán...
És ennek lassan 10 éve..hogy megy az idő..
[link]
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
-
troland26
őstag
-
BlacKSouL
addikt
Köszi. Hallottam
de azok közt amit én néztem, nem volt benne az eredete.Ebben meg igen. -
Janoska26
addikt
-
parandroid
félisten
-
burgatshow
veterán
-
C4mp3r
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
bobsys
veterán
-
Janoska26
addikt
Ahha, mostmár értek mindent

Vladi: Ki a másik technikus???Őt sosem látom

BlacKSouL : Értelmes ipari tanulók, de nagyon LOL
Ilyen barmok is csak a ruszkik lehetnek 
Kalandor : Azért ez durva kép
. Valamilyen szinten sajnálom is ezt a lánykát, ki tudja mi vezethetett neki ide, hogy ennyire bekattanjon, vagy az is elképzelhető, hogy valamivel megintcsak fel akarta magára hívni a figyelmet, ami szerintem sikerült is neki 
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
C4mp3r
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
C4mp3r
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
C4mp3r
addikt
-
Janoska26
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
C4mp3r
addikt
-
Janoska26
addikt
-
VladimirR
nagyúr
az, hogy:
-menthetetlenul hulye
-velhetoen hatalmas lelki torest okoztam szegenykenek
-elvezi, hogy korulotte forog a forum
Aktív témák
-
3800 - 3701
5019 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 37
- (téma lezárva)
- Battlefield 6
- Garmin topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- HP PRO X360 Fortis G9 - Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 11 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na azt kéne egyszer kipróbálni.