Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Egy jó tanács azoknak, akik közös gépről nézik meg az iWiW accountjukat: Töröljétek a cookiekat, mert vissza lehet belőle a jelszót fejteni.
-
MarKoo
addikt
Mit adagoljak magamba, hogy bírjak fentlenni kb. 2-ig, utána meg 5:30-kor fel bírjak kelni?
Kávé elfogyott, de most jut eszembe, hogy van zöldtea. Azt bekötöm és szuper lesz.
Reggelre meg speed. Nah jó, csak töménytelen mennyiségű koffein, aztán délután téli álom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszike.

EQMontoya (#2000): Regélni fogok, csak azért nem írok, mert nem szeretném hogyha az érintett illető is olvasná. -
MarKoo
addikt
Lenne egy kérdésem.

Adott Excelben 1 oszlop, ahol minden cella értéke $K10*1,2, szóval az előtte levő cellának az 1,2-szerese. Én ezt az oszlopot szeretném átmásolni az előtte levőnek a helyére, de akkor ugye minden cella értéke 0-ra vált, mert nem tud milyen értéket 1,2-vel beszorozni. Tudom, hogy meg lehet oldani valahogy, hogy ne a cella tartalmát másoljam át, hanem a konkrét látható értékét, de nem jut eszembe, hogy hogyan. Valaki tudna nekem segíteni? :$ -
MarKoo
addikt
Egy mobilszolgáltatónál (történetesen a Pannon GSM-nél) csak rendőrségi feljelentés esetén tudják megmondani egy adott hívószám tartózkodási helyét? Úgy tudom, hogy van erre lehetőség. Ha egyáltalán kiadják úgy. Gondoltam még az iWiW-re is, de ott is biztos csak megfelelő intézkedések után adják ki a személyes adatokat, például az utolsó tartózkodási helyet, ahonnan bejelentkezett az illető.

-
-
MarKoo
addikt
Mennyi állat ember van: [link]

-
MarKoo
addikt
Akadt egy kis gondom:
Felraktam a RealVNC 4.1.2-t egy gépre, ami egy kollégiumi szobában van. De amikor csatlakozni próbáltam, akkor mindig visszavágott connection timeouttal. Gondoltam tűzfal lehet. Ki is derült, hogy van Windows beépített tűzfal, így hát hozzáadtam a kivételekhez. De így sem ment.
Jó, akkor tűzfal kikapcs. Ki is kapcsoltam, de úgy se tudok. Sőt még megpingelni se tudom ezt az ip címet. Pedig 100%, hogy jó az ip cím, csak hát egyetemi háló.. Mit lehetne kezdeni, hogy működjön? Ha egyáltalán van megoldás. -
MarKoo
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Mit váltson ki belőlem? Égetik a magyar embereket, és a nyakamat teszem rá, hogy egyik se normális. Mindegyiknek van valami nagyon súlyos baja...
-
MarKoo
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mikor látom már egyszer azt, hogy Győzikét, Kiszel Tündét, Gerencsér Tamást, Anettkát és az összes többi magyarországi szégyenfoltot egymás mellé állítják, és megajándékozzák őket egy-egy golyóval, természetesen a fejükbe... Nem pedig felkérni őket szolgálati követnek...
Ezektől az emberektől hányingerem van... 
-
MarKoo
addikt
Szerdán úgy gondoltam, ááá Csütörtökre már kiheverem a betegséget. Mégse sikerült, nembaj Péntekre meglesz. Erre most úgy belázasodtam, hogy holnap se mehetek suliba....
Így meg van lőve a hétvégén is. Utálok itthon dögleni... Régen voltam ilyen beteg... Nézzük a dolog jó oldalat: legalább most kikockulom magam... ööö pihenem. 
-
MarKoo
addikt
Még ''szerencse'', hogy beteg vagyok és megnézhetem ma 0:05-kor a Retekklubbon az új gyilkosos félelmetes sorozat első részét.

Ha már a chello gondoskodott arról, hogy ne tudjak normálisan videókat nézni interneten.
-
-
MarKoo
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Jelen. 11. osztály és 1 alkalommal akart megszopatni az angoltanárom, de elintéztem hogy legyen másik.
Az irodalomtanár meg mostanában változó kedvű, 3-as lettem belőle. Amúgy nem vágom ezt a napi 8 óra tanulást, ebben az évben jó ha összesen tanultam annyit.
Jó, nem valami nagyonkirály az átlagom - sulihoz képest jó, osztályátlaghoz képest közepes, de elmegy és évvégére simán ki tudom javítani. Meg is őrülnék ha a délutánaim a barátok helyett állandó tanulással telnének.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Távcső topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Automata kávégépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Be Quiet! Pure Base 500 Black
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kávé elfogyott, de most jut eszembe, hogy van zöldtea. Azt bekötöm és szuper lesz. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most lábaltam ki tüdőgyusziból, és még néha van 1 kis hőemelkedésem. Ez persze türhetőbb, mint a 39.8-9, de van mit pótolni és a családdal töltöm a hétvégét...
Ezektől az emberektől hányingerem van...