Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem jó. 2.0.0.1 es verzió van.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nyomsz még1 entert, és betölti...
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
És tényleg
IE motorral hajtva viszont megy. -
Winner_hun
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Egyre érdekesebb ez a firefoksz:
Error
Forbidden
Your client does not have permission to get URL /1.1 from this server. -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
az enyém régebbi (sima 486 dx
)
én is 386on kezdtem, kb még olvasni se nagyon tudtam, de már gép az volt... -
burgatshow
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem van Cyrix 486-osom is!
[link]
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
WÁÁÁÁ! Ez most jött, Angol tanítás - Gyorstalpaló
[link]
Mehetett volna a Vicctopikba is, de itt is értő fülekre talál
Whaskes: ez nagyon ütős
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
[link] 2 menüvel bővült félelmetes hackerünk oldala

''Nem állhattam meg, hogy életem kockáztatása árán is megmutassam, hogy a TST-t be lehet szerezni egészen más platformokra is'' -
Thrawn
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Apámnak volt esze, a két fóliacsere után direkt mikrokapcsolósat vett, ilyen kézben fogható fajtát mutató- és hüvelykujjnál FIRE gomb, tetején meg a Stick.
-
Thrawn
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Ja jó volt a joystick, csak nem nagyon bírta a gyűrődést az alatta lévő fólia. 2-szer kellett kicseréltetni
Még szerencse, hogy két joysticket is lehetett hozzá csatlakoztatni, igaz spéci átalakítóval. Már sok mindent megtanultam ezen a gépen, amikor a suli (általános kb 2. osztály) vett két XT-t, és számtechtanárom legnagyobb bánatára elég sok mindent kipróbáltam rajtuk a hülye ötleteimből. Egy ideig el is voltam tiltva tőlük

[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Elég későn álltam át PC-re. Előtte C64-em volt, meg C16, meg C+4. Illetve ezek még igazából nagyapámnak. Meg volt Enterprise-a is (az a beépített joystick nagyon baró volt), de az első számítógépünk egy leeglső kiadású Primo volt - a BNV-ről ezzel jött haza, akkor kezdődött a perszonál kompjúter láz. Voltam vagy hatéves...

p -
Dilikutya
félisten
Nem tudja valaki annak az oldalnak a címét, ahol Hollywood Walk of Fame (Hírességek sétánya, az a csillagos) stílusú avatart/képet lehet csinálni saját névre?
-
ngabor2
nagyúr
[link] csak mert megígértem korábban valakinek.
-
supesz
aktív tag
XT-vel kezdtem commodora csak a haveromnak volt. az a 64-es fajta
5Mhz 5.25''-ös floppy 64Kbyte memória <--annyinak ugyanis elégnek kell lennie 
Hercules monitor 2 színű (a betű fehér a háttérszín lehetett, sárga, zöld és lila)! Szagatott rajta a Barbarian. 3.2-es DOS-om volt egy nagyflopin
...régen volt, talán igaz sem volt
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
mindenki bepakolássza a hadirokkant ujjait... én meg nem tudom belinkelni, mert olyan xar felvételeket csináltam róla (sötét van). pedig az enyém is érdekesen néz ki.
no, majd máskor. jó8. -
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Az én elsőm (mármint saját), a sorban balra látható AMD féle dx2-66-os volt. Régi szép idők...
-
VoDaFoNe
aktív tag
TaDa^^

MONTOYA: szép
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
hehe
ilyened nincs: [link]
sry, telefonos fotó -
Csapi007
veterán
-
Skipp
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
A kis gyűjtő.

Nekem/nekünk sajna nincs ilyen, mert apu mindig visszavitte az aktuális cserélendő gépet, hogy számítsák bele az új gépbe, pedig már akkor se adtak érte túl sokat... Én meg hát nem szólhattam bele, nem az én pénzem ugye... -
supesz
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
és ebben ki is merült minden jó, amit elmondhatunk róla. na jó azért tényleg volt egy-két előnye, de az inkább praktikussági, mintsem technikai előny. pont olyan TV volt, mint amit így első látásra el tudunk képzelni. Jajj az a boldog aranykor...AH! /*költői sójah OFF*/
![[kép] [kép]](http://www.websmileys.com/sm/sad/1393.gif)
-
NoLF
veterán
nahát.
[link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Dictator^
üzenetére
ólom fülbevaló
supesz: Gondolom jól szerelhető volt, a ruszkikra nem volt jellemző a túlzott miniatürizálás
Bár szerencsére nekünk nagyon sokáig jó volt, nem kellett szétszedni. Még most is megvan, csak mostanra azért már megkettyent benne valami.
Elő is kaparom ha lesz időm ezeket a retro cuccokat, aztán nosztalgizikézek velük cseppet. Sajna a Spectrum már nem üzemel, de majd kerítek valami jó kis emulátort ide a pc-re, aztán juhéé.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
félsz, hogy letépik az arcodat, mint kalitka mikinek?

a találkozóra nem jössz? nem vagy fenn sehol... -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
ezek az oltásból nem tanulnak, max az ólomból
de ezt inkább le se irtam, mert megjön Racecam, és kifejti nézeteit, mint aki még az életében nem látott újmagyart 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
esetleg egy jól irányzott arcplasztikával

-
BlacKSouL
addikt
Nekem sem Atari néven futott, hanem TV Games volt a neve, de gondolom az elv, meg a tartalom nagyjából hasonló. Elvileg ilyen játék-kazettákat vagy miket is lehetett volna hozzá venni, de minek, mikor volt benne egy halom, amiken soha nem értem végig, mikor elkezdtem körbelapozni. A hozzávaló joyt meg ripszropsz el sikerült törni, aztán meghekkeltük egy alulappal, de nem volt az igazi, úgyhogy vettünk hozzá egy párt külön, az már elég okés volt. Jut eszembe, lehet hogy azt a pc-hez is hozzá tudnám valahogy applikálni?

De némelyik játéknak rosszabb volt a grafikája, mint a Spectrum egyes gémjeinek. A Jet Pac az szerintem nagyon el volt találva, ráadásul a cég saját játéka volt, órákig el lehetett lődözni az űrhajóssal, miközben az egyre futurisztikusabb űrhajót építette az ember. Néha apámmal négykezest játszottunk, ő tartotta a levegőben(izé, űrben, és irányította a rakéta darabokhoz, én meg lődöztem a meteorokat.
Jajj, de nem volt még akkor ennyi bajom.. 
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Engem egy újmagyar lefaszfejezett nyilvános helyen (pláza-szerüség). Nehéz volt megállni, h éljen még...
-
burgatshow
veterán
Egy qrva jól sikerült nap.
tHom reggel elaludt így mint egy mérgezett pók a falon, fel-le rohangáltam a lakásba - éljen az úszás hogy száradna le a phötse. Anyám kivisz az állomásra, persze - ahogy már korábban is említették majdnem Marry Poppins-nak érzem magam.
A suli egy rémálom volt mindenféle szempontból. Ja, a nap folyamán kb. 40-szer sikerült a még pénteken leszeletelt ujjamat bevernem. Ezt tovább fokozta, hogy a fiú úszás persze a 2. órában volt, így az egész osztályteremben tömény klór szag volt, kár hogy nem éreztétek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A lényeg a lényeg, hogy az úszáson királyul felázott a sebem, úgyhogy azt hiszem elmondhatom, hogy egy qrva xar nap volt. Sebaj, majd talán holnap.
-
Skipp
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Spectrumom nekem nem volt, ez kimaradt, cserébe kiskoromban Sega Master System I volt, jókis Videjoton tv-re kötve.
A szomszéd lépcsőházban lakó srácnak meg MS II volt, mindig kértem, hogy ugyan hadd menjek át. 
Mondjuk nekem 85-ben eleve nem lehetett ilyenem, 86-ban jöttem meg.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Ezz az igazi chip tuning

[link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Távolsági buszokon meg még a mai napig ilyenen nyomatják a számlát: [link] legalábbis felénk.
És egyszer ezt is előszedem a porból: [link] ha megtalálom hozzá a joyt.
Na, elég a nosztalgiából. Rájövök, hogy gyerekkoromtól végigkísér a számítástechnika valamilyen formája. Csoda hogy most is kockulok?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Áh, a csoda ez volt 85-ben: [link]
Meg az Exploding Fist, a JetPac, a Flight, a Tomahawk, a Turbo, a Boxing, a Feud, a Missile Defense, a Survive, meg a többiek. Meg a csipogás a magnóról mindig, meg a számlálók folyamatos figyelése. A mai napig nem tökéletesen értem, hogy hogy volt képes a csiripelést játékká változtatni, de nagyon tiszteltem a technikát ovodásként.
Aztaq, ilyenem meg még most is megvan: [link] fateré volt, tökéletesen müxik, csak memkártya kéne bele, meg gombelemcsere. De adapterről nagyon király. Gyerekként rengeteget baszkódtam vele.
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
-
tiv83us
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Kihoztam az autojat a garazsbol...
Aszondja nincs nala cash, viszont van nala egy dobozka...Aszittem vicc, de miutan elhuzott en meg beleneztem, majdnem sirvafakadtam
De azt semmi nem uberolja alul, haverom multkor egy fel tekercs klozet papirt kapott, ''because i don't have any cash on me, sorry''. Ezen fel napig szakadtunk
-
EQMontoya
veterán
ezt mire fel kaptad? elég szép munka lehetett...
Miért van az, hogy mindig nekem kell türelmesnek lennem egyesekkel? Hogy egyesek mindent megtehetnek... hogy ha leütök egyeseket, abból csak a baj van? Inkább hagytam... de a következő egyest, aki lefaszfejez, helyben leverem. -
tiv83us
veterán
Tegnap megkaptam eletem legszebb ''borravalojat''.
Egy kartondoboz. Kinyit. Benne: 4 uveg Jim Beam Black Label, 2 uveg Knob Creek es egy fel uveg Johnny Walker Blue Label!!!. Konnybe labadt szemekkel intettem bucsut az illetoknek, majd hatalmas mosollyal az arcomon ket kis szatyorkaval a kezemben jottem haza a -15C fokban es a hoviharban. -
PazsitZ
addikt
Ja tényleg egy jótanács: Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!

-
Skipp
senior tag
Hmm ladybug blogjában pont 486 bejegyzés van. De nem vagyok kocka.

-
VladimirR
nagyúr
megy a Vladi hazaaaaa
-
Vérboci
addikt
Valaki volna olyan szíves és elküldené az emilemre azt az mp3-at amelyikben az van, hogy lehuggyoz a fa? Meg akarom mutatni a kollégáknak, de a letöltés idebent ugyebár nem megy. Asszem rémálomföld a címe.
-
BlacKSouL
addikt
Persze, mert mondani kellett volna, hogy egy pillanat, mindjárt megnézed. Elrobogsz, útközben veszel két kapucsínót, beviszed neki, meg a másikat a droidnak(ha annak nem kell, akkor megiszod te) mondod mosolyogva, hogy no nézzük azokat a fránya gilisztákat, közben magyarázol hogy egyszer otthon te is elfelejtetted bedugni a falba a vezetéket, és csodálkoztál hogy miért nem megy. Ezzel jó pontokat szerzel ezerrel, mert a kapucsínó nem kávé, de mindenki szereti. Aztán odamentél, és személyesen felügyelted a problémakezelést, végül pedig hibázni/tévedni képes halandónak mutattad magad, vagyis nem basztad le érte, hogy töketlenkedik.
Voilá, máris átbillen a dolog a másik oldalra.
Engem nem infós munkakörben alkalmaztak anno egy helyen, de sokszor engem hívtak ilyen esetben, mert emberközelibb ''szolgáltatást'' nyújtottam az infós hibák elhárításánal, mint az IT-sek. És gyorsabb voltam
Tudom, ez nem ilyen egyszerű, de próbálkozni lehet. -
supesz
aktív tag
Bakker,
Annyira kiakasztóak az emberk. Sőt nem is kiakasztóak, hanem a q*va annyját ennek az idiótának. Felhív telefonon az egyik user és mondja, hogy nem kapcsol be a gépe. A neve kurva egyedi: Szabóné. Jól össze is kevertem egy másikkal, aki 2 km-re van a gyár másik felében. Mondom neki, hogy ellenőrizze le a kábelt, hogy be van-e dugva! Azt mondja sok a kábel. Mondom akkor kérjen meg egy férfit, hogy nézze meg aztán hívjon fel. Erre lebaszta a telefont az idióta köcsög sznob kurvája. Aztán kiderült, hogy ez a ribi fölöttem van 2 szinttel. Erre most kurvára berágott. (ráadásul egy szobában ül azzal a másik hülye droiddal, amelyiket sikerült magamra haragítanom előtte már régen). Az persze nem érdekel, hogy szeretnek-e, de az igen hogy fröcsögnek! Most őszintén bas**am pofán? Az segítene? Rohadt köcsög sznob q*va!
-
AMD Power
titán
Nagyon fúj kint ez a rohadt szél!

-
ngabor2
nagyúr
pálinkaszagú jóreggelt! vagyis hétfő reggelt, mindegy.
tudom, hogy már aktualitását vesztette, a köv. meg messze van, de most jutott eszembe egy igen fontos kérdés, ami nem hagy nyugodni. a télapó az a boot loader?
-
NoLF
veterán
hörrrrrrr!!! hétfő=sok sör. mármint vaárnapi meló utáni sok sör.

-
Thrawn
félisten
Nos az egér középső gombja csak azért képes erre, mert Microsoft IntelliExplorer Optical 1.1a USB az istenadta, és a hozzá való szoftver kibővíti a tudását (ami egyébként nem kevés
)
Kézilabda... Kár, hogy bekapcsoltad a tv-t. A meccs után kellett volna belenézni. Megérezték, hogy nézed őket.

Ahogy visszagondolok, már régóta nézheted a magyar válogatott (foci) meccseit is

Egyébként Nálatok is elolvadt a hó? Szánkózni még tudtatok délelőtt? Itt alig maradt valami...
Amúgy el sem tudom mondani mi történt velem a ma este/éjszaka alatt. Egyszer lenn, egyszer fenn. Csak azt nem tudom miért kellett a kettő között eltelnie vagy 10 hónapnak

Lord Zero: Are you a lefty? (balos
)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hogwarts Legacy teszt
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

IE motorral hajtva viszont megy.
)

.