Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz BlacKSouL #147 üzenetére
Ugye érzed, hogy ez még kezdő paranoidáknak is vicc... Ha név + elérhetőségre vadászom, és mindenképp dolgozni akarok az adatokért (nem elég a telefonkönyv), akkor beslattyogok egy társasházba, és levelesládák alapján már cím is van. Textfájl, pici szkript, oszt esténként megy a telefonszám-túrás. Még kompromittálni sem kell magam, meg telefonszámlát sem kell növesztenem...
-
tbs
addikt
válasz Foglalt név #170 üzenetére
''...visszahívsz vlkit: Yo man, tildy vagyok, miért csöriztél? Bocs téves volt/mz/x vagyok és a szolgáltatásod szeretném igénybe venni...''
Vazzeg..! Bocs Tildy, de hirtelen tök görbe gondolatim lettek. Legközelebb hívsz, ez lesz a szövegem... -
tbs
addikt
válasz burgatshow #267 üzenetére
Minek óvszer..? No majd meglátod..! Ugyan kellemes a tanulópénz, de azért életre szóló munkát ad...
-
tbs
addikt
válasz burgatshow #269 üzenetére
Te, szerintem a szarka farka nem bírná a +4 főt eltartani, pláne felnevelni így ~20 év körül. Nálunk is 4 a cél, de pillanatnyilag egs. okokból elnapolva.
EA: szar példabeszéd... Kabbe a bajszod..! Nemviccestéma. Legyen gyereked!
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz burgatshow #823 üzenetére
Kockák jók nagyon. Nekem begyüttek. Még a Halálhajó (Even Horizon) nagyon fini... Pár kockázandó szaftos részlettel... Szigorúan egyedül, szigorúan töksötétben, lehetőleg fülessel.
-
tbs
addikt
válasz burgatshow #826 üzenetére
Gondókodós film? Donnie Darko. Ugyanúgy nézve, mint az előzők... ;)
-
tbs
addikt
válasz burgatshow #833 üzenetére
A Ryan nálam abba a kategóriába tartozik, mint a Forrest Gump, meg a Dumb és Dumber... Rohadtul nem teccik. Látvány az van, ötlet és realitásérzék csak nyomokban. Jellemtelen karakterek, és meg sem próbálnak fejlődni. Nagy csalódás volt nekem mindegyik, pedig hájpolták/ják rendesen őket.
-
tbs
addikt
válasz burgatshow #838 üzenetére
Ööööö. No, ezt most nem értem. Mivel fiatal csóka vagy, neked be fog jönni a Ryan megmentése... 2. VH-ról olvasni érdemesebb. Skorzeny, Rommel emlékiratai, Csörcsil marhaságai... Abban a háborúban az egyén nem nagyon játszott. Madártávlatból, stratégiailag érdekes, egyébként tucat történések, tucathősökkel... (Nem lekicsinylés, csak tömegtermelés.)
-
tbs
addikt
200 évvel ezelőtt világlátott ember volt, aki volt életében Sopronban és Debrecenben is... Hogy csak a szűkebb Mo.-t tekintsük. Az emberek 90%-a a szomszéd községeket ismerte, oszt jóvan. Aki távolabbit is, az általában soha nem ment vissza oda, ahonnan jött. Jól összement azóta a világ..!
-
tbs
addikt
Éjjen a tezsvéri szeretet..!
(Nembaj kis szolgáltató, ÉN szeretlek így is..! )
Ubakker, keménység a köbön..!
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz BlacKSouL #1350 üzenetére
A szénhidrátéhséget, ha egyébként nem vagy extrém kövér, a beleidben elszaporodott gombák okozzák. Megeszik, mielőtt felszívódhatna, ezért bazi sokat kell tolni belőle, hogy az agynak is jusson. Doki, és kérni tőle egy célirányos diétát, vagy beutalót. Először hülyének is nézhetnek, de ne hagyd magad..! A te életed és létező probléma..!
-
tbs
addikt
Nafene -> [link] Onlájn Szőke...
-
tbs
addikt
Pápá motkány..! NG2 berágogat...
-
tbs
addikt
válasz parandroid #1685 üzenetére
Jóérzésű ember addig jut a bezárás előttig, hogy Anettka... Nemhogyvideótnéz...
-
tbs
addikt
Hehe. A vicctopikban rokker diszkós ellentét feszül... Ejderég vót..!
Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV