Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Csimoka
üzenetére
Ismét előkerült a mosómedvés videó..Jajjdejó, időről-időre előszedi valaki. Hát az is elmebeteg aki állandóan küldözgeti-linkelgeti. Pedig hány helyen előjött már más fórumokon is tavaly.
iwiwen kaptad meg? Mert az az ilyenre tökéletes hely. Én is megkaptam ma, de gondolkodás nélkül töröltem. -
BlacKSouL
addikt
Ha már volt akkoris: [link]
-
BlacKSouL
addikt
Most mondjam hogy úgy kell nektek?
Jajjmiaz, jajjmiaz, hagykattintsak én is, hagynézzem meg én is, anyúúúú....Úgy látom ismét elő kell szedni a jól bevált dolgokat...
Ezt nézzétek meg, fú milyen durva dolog!!! : [link] -
BlacKSouL
addikt
ÁÁÁ, rájöttem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Virágként kell beregelni és bejelentkezni.
Mert a virágot kitiltani nem lehet...
...vagy csak neki meg

Vagy húzzak aludni? -
BlacKSouL
addikt
Frei dosszié ma nagyon durva volt. Bár máskor is elég súlyos, de ..na mindegy.
Úgy felb...sz az ideg az egeremmel. Volt a régi gépemhez egy egyszerű golyós A4Tech, amit ismét előkaptam, mert a rádiós optikai megevett egy garnitúra 2600-as akksit egy év alatt, és most a golyós meg gonoszkodik. Ha kiszedem kipucolni, akkor pöpec tiszta, a golyót már megmostam szappanos vízzel, a tengelyt kézzel tekergetve semmi baja, ha a golyót kézzel tekerem benne, akkor semmi baja, de az asztalon húzkodva ugrál, akad. Muszáj lesz vennem egy vezetékes optikait, bár a kábelhúzkodást utálom. Meg a fölösleges pénzkidobást is, az a pénz jó lenne másra is. Hogy menjen a francba már az egész.
Na, kinek van még vidám napja?
-
BlacKSouL
addikt
Máshol is szakad a havas/ónoseső ?
Itt még a dupla ablakon is behallatszik a csörgése a fákon. Örülök neki..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
''You wanna be a mericano, mericano, mericano
you were born in Italy
you try living a la moda
bought a few drinks
whiskey soda
all you do is sing of key
you dance the rock n' roll
you play that baseball
those cigarettes you smoke
leave mamma broke
they should only make you choke...'' -
BlacKSouL
addikt
Akkor ezért szunyált be tegnap mindenki, hogy ma este jól kipofázhassátok magatokat...
Ez azért dicső, hogy mindenkire akkor jön rá a szófosás, mikor nem vagyok. Vagy pont ezért? Na mindegy, én akkor hallgatok. -
BlacKSouL
addikt
Semmi sem lehetetlen...
Majd kikönyörgöm. Vagy punetta, vagy ez marad végleg 
NA jó, esetleg szemeket kérek hozzá.
Ezt akartam persze. Ha az eredeti linkelés eltűnne(lásd: megjavul a bug) akkor is lehessen érteni miről volt szavam.
Na, csúszok haza bébibogyó...ööö, azazhogy aludni.. 'ccakát!
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
VÁÁÁÁ!!!

Ébresztő! Lusta álomkóros banda
Különben meg megyek én is aludni...
Na jóccakát
Ez milyen avatar? :![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/crazy.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
EZ nem az a szám, ez az Eminem vs Britney - Ooops.. The Real Slim Shady did it again... című szám.. bocs

-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
[link] [link] [link] Nemtom emlékeztek-e a Robotzsaruban is volt egy lépcsős jelenet...de ez mintha jobban sikerült volna
Na többet nem linkelek, akit érdekel keressen még rá.
Én eddig olyannyira nem követtem az Asimo fejlesztéseket, hogy most nézegetve ezeket a videókat, teljesen ledöbbenek. Mikor is játszódik az A.I.? Vagy a 200éves ember?
Na, ez az uccsó, ez a kedvencem: [link]
-
BlacKSouL
addikt
Hát, viccesnek tűnik, de szerintem durván jó : [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mer' eddig meg nem avvót?

Nekem is települt, de nem nyöszörgött még hálistennek, remélem nem is fog. Aszondta településnél, hogy ''NA vazze, mostmá' aktiváltad vagy érvényesítetted vagy miaszar a példányodat, ha majd jelentkezek, akkor már nem lesz érvényes ez az izéd, vagy lesznek más mindenféleségek, vagymi'' Eddig nem könyörgött semmiféle regisztrációért, vagy aktiválásért, meg semmiért, a havi frissítésnél lefutott az eddigi Valódielőnyellenőrzőprogram, aztán frissítgetett. Nemtom most mi lelte. Na de mindegy is, én elolvastam a licenszfeltételeket, azt írták, mindent megtudnak a program által mostantól rólad, azt is mikor jársz szarni, vagy hányszor fekszel össze az asszonnyal, de persze ez szerintük csak annyit jelent, hogy semmilyen személyes adatot nem ellenőriznek, pláne nem tartanak meg.
Mindegy, lényeg hogy már eredeti. Nekem az is volt..
Mondjuk az vicces, hogy ha nem soktízezerért megvett oprendszert használsz, akkor szerintük TE vagy az áldozat, és nem ők...
Csak azt nem értem, akkor miért nem kárpótolják azokat, akik áldozattá váltak, és miért büntetik. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Gimnázium 3. táján volt, hogy egy azóta már nem létező tévén megláttam ezt a klipet, és elsőre nem sikerült megjegyezni az előadót, de úgy egy hónappal később tesióra előtt egyik osztálytársam mondta, hogy van egy új zene, egy csaj énekli, és milyen komoly, és mondta a nevet, én meg mondom, hát ezt én már láttam, de nem maradt meg ennyire, csak hogy a csaj vonaglik benne. Aztán...
És ennek lassan 10 éve..hogy megy az idő..
[link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi. Hallottam
de azok közt amit én néztem, nem volt benne az eredete.Ebben meg igen. -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Hmm...akkor én most azzal elő se jöjjek, hogy miért van ilyen kib@szott szar idő? Meg hogy ha ilyen marad, akkor még kap a télnek csúfolt időből az új kocsink? És arról se tegyek említést, hogy ha viszont nem esik hó, és nincs -20 fok, akkor igazán lehetne jobb idő, mert mennék már ki futni a Pécskőre?
Na mindegy, kénytelen vagyok offba tenni, mert nem akarom teleoffolni a topikot.. -
BlacKSouL
addikt
Gondoltam benézek, de láttam hogy eltévedtem, mert ez a Linux topik. Aztán elkezdtem keresni, hogy akkor hol a pics@b@n van az OFF? Végül rájöttem, hogy mégiscsak ez lesz az, csak átvedlett belül...

-
BlacKSouL
addikt
mod: Áh, mégsem..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Ha akcióképes hím nemiszerveket nem feltétlen egészséges a hozzád hasonló korúaknak bámulni, (egyelőre)
, akkor hidd el, hogy ezt meg aztán pláne. Persze ilyenkor jönnek a fiatalok az ugyanmár, mit nekem egy kis vér...hát..sajna én is megnéztem, de semmi olyan nincs benne ami akár a személyiséged, vagy bármid fejlődését előmozdítaná, és minthogy semmi ilyen nincs, ezért hívják a tartalom-védelmi rendszerek az ilyet 5.szintű, azaz öncélú erőszak ábrázolásnak.
De én nem beleszólni akarok, csak javaslat. Nem a felnőtt-duma, hanem...na mindegy.
mod: na mit mondtam...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
Hát tudod bizonyos fajta ''sokszínűséget'' qrvára nem bírok.( manapság a vörös-narancssárga borít ki többekközt)De ez csak egy töredéke
Igen, legyen inkább ff, minthogy annyi ''szín'' legyen, mint egy túlpörgetett kaleidoszkóp, amitől az emberek vagy hánynak, vagy megvadult barmokként rohannak neki mindennek, leginkább egymásnak, és tapossák amit lehet.....
Nem a színekkel van bajom, hanem a nyugtalansággal. Én nem bírom a fékevesztett rohanást, az értékek, a színek(ha már felhoztad, és amik korábban is voltak, csak észre kellett venni őket) mellett nem megállást, ezt az egész profitorientált money-based világot.... -
BlacKSouL
addikt
Rájöttem milyen megvénült, nosztalgiázó öregember vagyok. Winampban a ''DJ Shuffle'' bekeverte nekem a Surda-dalt, és egész elérzékenyültem. Gyerekkorom nagy-nagy meghatározó élménye volt a sorozat. [link] [link] [link] Pár éve is már meghatott nosztalgiával néztem az újraadott részeket, de most eszembejutottak az egyes jelenetek, és annyira beugrott a 70-es 80-as évek világa, hogy akaratlanul is összehasonlítom a mostanival, és hát lehet hogy egyre fejlettebb világban, helyzetben, korban, stb-ben élünk, lassan itt a nanokor, de néha az az érzésem, hogy túl későn születtem. Biztos az is benne van, hogy gyerekkoromban éltem meg még annak a korszaknak a végét, és alighanem csak a jót láttam meg benne, de akármikor kerül szembe egymással a ma és a közelmúlt, számomra valahogy mégis olyan kellemesebb, nyugodtabb korszak volt. Mintha minden régi emlékképemben sütne a nap.
És mondhatná bárki, hogy mennyi mindent kellett abból nélkülözni, ami most meg már van. Hát lehet, de amiről nem tudtunk, vagy még nem létezett, az szerintem nem is hiányzott. Saját évfolyamomból szoktunk néha erről beszélgetni, és a legtöbben osztják a véleményem.
Vissza akarok menni az időben!
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Ujjúj project update ver2.0 : doki megnézte, megtapicskolta, és rutinból mondta hogy mi(porcdaganat), március 8 nőnap kell befekszeni, másnap kaszabolják össze, alighanem tenyésztett vagy milyen csontot faragnak be(csontbankból?asszem)nem a sajátomat, már aznap hazaengednek(zavarnak), 10. nap varratszedés, 1, 3, 6 hónap kontroll. Aztán lehet nyugodtan használni, orrot túrni, fület vakarni, p..ciban turkálni, vagy ami jólesik
A műtét után meg használni lehet, csak terhelni nem.
Ja, a szalagszakadást nem piszkálják, az elszakadt hát elszakadt.
más: [link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Tartom is magam ehhez, de sajna én nem bírom ki hogy hajnalban kelek, és nem alszok hozzá legalább 6 órát. Legalábbis nem akkor, mikor nem akarok a doki előtt ülve elaludni. És még el is kell jutni Pestországba, meg azon belül is kolbászolni.
Amúgy néptáncoltam, ismerem jól a ''tegnap is ma mentem haza, ma is holnap megyek haza'' című autentikus szösszenetet
-
BlacKSouL
addikt
Holnap délutánra kiderül, hogy a ''hány ujjat mutatok'' című opuszban tudok-e majd csalni, vagy előbb-utóbb visszakapom mind a 10 ujjam. És olyat teszek holnap reggel, amit már rég nem...reggel 6 előtt kelek. De ahhoz időben kell feküdnöm, tehát ma kivételesen éjfél előtt eltávozom innen is.
Amúgy supesz úgy látom be is zárta mára ezzel a jóéjtpuszival a topikot
-
BlacKSouL
addikt
Erről én tavaly lemaradtam: [link]
![[kép] [kép]](http://www.576konzol.hu/pix/avatars/th_jamaican_smiley.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Hogy volt? Hogy volt?
Lemaradtam valamiről?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
paramparya
üzenetére
Egy zárakkal foglalkozó cégnek inkább a honlapja legyen szar, de a zárak tekintetében kiváló, mint fordítva. Informatikai cég meg nem tuti hogy jól ki fog segíteni biztonsági szempontból.
A krimiben is a jó fodrásznak szar a haja, a rossz fodrásznak meg jó
-
BlacKSouL
addikt
válasz
paramparya
üzenetére
Nekem nincs bajom a lappal..De elérhetőségük kiszedve: [link] Ez meg cégről, hogy mennyire megbízhatatlan azt magad tudod eldönteni, ha felhívod/keresed őket: [link]
Én azt mondom, mielőtt megveszel valamit, konzultálj hivatásos(abb) szakemberrel, pl az említett cégnél akár, én csak ''hobbikókler'' vagyok hozzájuk képest.
Ez: [link] a betét ebbe: [link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
paramparya
üzenetére
Háthát, így a képek alapján nem lenne hozzá gusztusom, ami nem jelenti azt hogy ne lenne esetleg jó, csak első blikkre nem tűnik csúcsmodellnek. De, próba cseresznye.
Én ettől valamivel bonyolultabb lelkű mágneszárra gondoltam, de ez már az én hülyeségem
Cilinderes(hengerzáras) bevésőzár : [link]
Rátétzár: [link]
Cilinderes(henger)zárbetét akár az előző kettőbe is: [link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
paramparya
üzenetére
A ''klasszikus biztonsági'' alatt mit értesz? Cilinderbetétes, vagyis hengerzár bevésőzárral kilinccsel egybeépítve?
A mágneszár meg változóan jó, az egyszerűbbek nem túl hatásosak, de a kicsit bonyolultabbak már megfelelőek, ha van kiegészítő zár.
Szerintem ez a három kombó már megfelelő, ha a mágneses a hevederben jobbik fajta, és legalább az egyik kiegészítő, tehát a kilincses bevéső, vagy a fölső rátét egy jobb hengerbetéttel van ellátva.
Hogy most konkrétan hol lehet ilyeneket kapni Pesten azt nem tudom, minthogy már jó ideje nem vagyok ott, de amit linkeltem cég, ott van többféle is. Vagy böngészd át itt a cégeket: [link]
mod: pl ez is jónak tűnik: [link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Egy volt főnököm csináltatott magának mindenféle speciális zárakat irodára is, lakásra is, és akkor nézegettem jópár félét, meg néha eszembe jut körülnézni. Új lakás esetén nem gond megfelelő biztonsági ajtót+zárat kérni a kivitelezőtől, de utólagos megoldásokat is kell találni. Aki meg nem akar 10ezreket költeni egy új biztonsági ajtóra, annak is kell valami védelem. Mindig a védendő dolog határozza meg a védelmet. Ha sokat veszíthetek, akkor sokat kell költenem a védelemre is. Ha csak alapvető akadályt kell gördíteni a kisstílű szakik ellen, akkor elég egy olcsóbb, de picit gondosabban tervezett védelem. Ha nincs semmi különös az ajtón túl, akkor néha elég egy kínai piacos 400 Ft-os egyszerű hengerzár is a faajtóban, de nem szabad csodálkozni ha egyszercsak nyitva találja az ember. Sajna mostanában terjed a sok ''egyszerű&különleges'' feltörési módszer, ezek ellen kicsivel bonyolultabb cilinderrel már esetleg lehet védekezni, de amik igazán védenek ez ellen is, azok erősebben a 10k fölött vannak.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
paramparya
üzenetére
3k-tól ne várj védelmet. Az az amatőr besuranókat megvédi, de aki kicsit is be akar menni, az rendelkezik olyan eszközzel, ami a hagyományos 5-6 pontos betéteket másodpercek alatt kinyitja. Olyan betétet kell keresni, aminek nem szabványos a kulcsa, hosszabb, minimum 8 vagy 10 pontos, és nem 1 hanem 2 soros. Természetesen ezek drágábbak, némelyik jóval, de az már igen jó hatásfokú védelmet ad. Ha az ajtó védve van kifeszítés ellen, lásd hevederzár, vagy több pontos biztonsági ajtó(ez asszem felejtős), csapkiemelés ellen, illetve egy legalább 8 pontos betéttel, akkor az csak hosszabb idő alatt, és nagymértékű roncsolással nyitható.
Ha ennyire árárzékeny a dolog, akkor még talán jó lehet pl 5k-ért egy 6 csapos Tesa-T60-as, vagy egy Titan K6-os szintén kb 5k-ért. Mauer Elite 1e2 6300k-ért. Ezek ha jól emlékszem mind 6 csaposak, oldallapfúrt oldalbemart és W profilúak, a betétek fúrás, törés és finomnyitás ellen védettek, csak kódkártyával másolhatók. Azt a biztonságot megadják, amit egy ''egyszerűbb'' védelem igényel, de ehhez mint említettem szükséges, hogy az ajtó ne legyen kiemelhető, ne legyen könnyen megbontható a zár körül, és a zár maga is ellenálló legyen az ajtón belül(ne csak a betét).
Na, itt pl vannak ilyenek, meg infók is a weboldal részen: [link]
[Szerkesztve] -
-
BlacKSouL
addikt
Hogy én milyen régen nem ettem ruszlit...
Épp itt volt az ideje. Régebben volt hogy minden héten becsúszott egy üveggel, most meg már lassan egy éve nem volt a számban az íze. Most rágondoltam ahogy beleharapok a puha fehér húsba, mint ahogy Gollam annakidején a vízgyűjtőben, majd hozzátolom a hagymát, és a savanykás íz szétterjed a nyelvem leghátsó részéig....mmm, egyből elkezdtem nyáladzani.
Megyek is ki a konyhába, és megcuppantom a kupakot, aztán nekilátok, mielőtt elárasztom nyállal a szobát. -
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nekem jó ideje ez mér konstans módon reális értékeket, tehát szerintem jó. Ha más is megy mellette, akkor nem ad jó eredményt, másrészt amikor ma panaszkodtak többen a chello lassúság miatt, akkor nekem is naggyon lassú volt, és 3Mbit-re 0,17Mbit-et adott, majd mikor helyreállt a rend, akkor ismét 3M körül.
mod: Nah, eszerint nemcsak szerintem
[link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát már az én ujjam sem a régi(ez is szar szóvicc)
Már látszólag tünetmentes, ha nem csinálok vele semmit, vagy azt is csak óvatosan, akkor mintha semmi baja nem lenne. Szerdán megyek Pestre, megnézik, majd akkor már okosabb leszek, remélem azért nem trancsírozzák szét nagyon. Kellhet még az.
Ja, télleg, csacsis2: izé,...csapos2: nincs ló? Amúgy jó lett!
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Nézem hogy mennyit kell visszaolvasnom, aztán nézem a végét hogy hajnali 3, na mondom akkor PageUp, de semmi. Nézem a sorszámokat, aztán stimmel, a végén vagyok. Hajnal óta senki nem dugta be a képét? Lusta banda.

-
BlacKSouL
addikt
Úgy látom azért ittott elszabadultak az indulatok, ahogy az illik. Kell is hogy pezsegjen néha az ember, különben mi lenne, ha mindig minden tökéletes lenne. Ahogy Winston is megjegyezte: ''Azért ne kezdjük el egymás ..szát ...ni''
Én meg közben csöcsöket és picsákat (jajja ezt nem szabad ilyen csúnyán) khmm, szal kebleket és fenekeket néztem, és nézek már megint még mindig. De örülök hogy másoknak most a verbális harcművészet megy, addig sem balhéznak élőben sehol. (Hű a tévében de kerek se... na mindegy..)
Aludjuk ki magunkat bent, de semiképp ne aludjuk be magunkat kint.
Asztalon a papír, széken a pap ír; ahogy a pap ír, úgy fogy a papír.
Jóóóóóóó éjt gyerekek, búcsúzik a BlacKSouL mááááááraaaaa, búújjatok ti is be hamar a jó puha... -
BlacKSouL
addikt
Na, lemaradtam?

mod: akkor vissza se olvassak?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
..volkovy..
üzenetére
Én meg megyek nőket fűzni és piálni

Úgyhogy jó Offolást mindenkinek ma estére-éccakára
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
..volkovy..
üzenetére
ebből télleg ajjajj lesz

-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
djtoomi
üzenetére
''Istenem.Temegtudod hallgatni?''
Ezt írtad arra, én meg belinkeltem az eredetijét. Ha így hallgatható, akkor úgy miért nem hogy egy pasas táncol csajokkal? Ha becsukod a szemed akkor nem ugyanazt hallod?
[link]
sőt:
''Ezzel elérted hogy ha mégegyszer valahol meghallaom öngyilkos lesze vagy szétlövöm a magnót.Ez egyszerűen ember gyilkosságnál is rosszabb.Ez már kinzás inkább mint zene. Aki ezt megbirja halgatni annak:''
Akkor tisztázzuk: szétlőtted a magnót?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Ezen besírtam, bár a vége felé gyanús volt hogy kamu [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Egy darabig ie6-ot használtam. Aztán vlami kapcsán gondoltam kipróbálom a FF-ot, és nem éreztem hirtelen jobbnak, de mikor megjött a 2.0 akkor sokat dobott a megitélésén. Az ie7-et meg addig nem akartam kipróbálni, míg nem magyarul meg, nem mintha nem tudnék angolul, de mivel mostanában ie-t főleg anyámék használták, ők azért nem annyira vágják a dolgokat még magyarul sem. Mondjuk elég hendikeppesen indult, kezdve azzal hogy 2x nem települt fel, mert mindent letiltottam addig, kivéve a SpySweepert, amivel simán összetűzésbe keveredett. Meg vicces volt hogy egy 14,5 megás telepítő 15 percen keresztül települ, de egye fene, csak jó legyen.
Na most annyi, hogy szokni kell, de nagyon, merthogy olyan mintha egy harmadik féle brózer lenne. Nem hasonlít se a 6-ra, se a FF-re, de mindkettőből felfedezhetők elemek. Kicsit fura, hogy máshova esnek a gombok, ikonok, és nem tudom egyelőre máshova húzogatni, nekem jobban bejött a régebbi elrendezés, de amúgy elsőre nem rossz. Még hiányzik az AdBlock, meg a linkification, meg effélék, de majd meglátom hogyan tovább.
A picsbe, ez nem is az a totyik

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
NNa mer ők mindent látnak. Még azt is amit nem kéne.
Például azt is, hogy én megyek aludni, mert a Porschék úgy befűtöttek a szobámban, ki kell őket szellőztetni. A melegben bepilledtem, a hidegtől meg majd a takaró alá kell vackolnom. Ahonnan már reggelig nem kelek elő. Úgyhogy kioffolom a gépet.
Bár ha gondoljátok hagyok fönn egy botot, az majd jól teleszemeteli az offot
-
BlacKSouL
addikt
Újoncként nem értettem mire jó fórumon csetelni közösben, de a mai este megint bebizonyította, hogy nincs is annál jobb

-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Én a ződre szavazok, mert az már úgy hozzámnőtt, arról be lehet azonosítani, meg az olyan kis hülye, ez meg olyan komolykodó pötsch.

A minap eszembe is jutott, hogy ha megérem a saját avatart, akkor le akarom-e cserélni egyáltalán, olyan furcsa mikor a jól megszokott pofa hirtelen lecserélődik, az már nekem olyan idegenül hat. Úgyhogy eredeti terveim szerint lehet hogy majd csak szemeket kérek
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Tesla topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Renault, Dacia topik
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Idő előtt kiderülhetett a Forza Horizon 6 megjelenési napja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img522.imageshack.us/img522/2932/koccintasjq3.gif)

Na azt kéne egyszer kipróbálni. 

![[kép] [kép]](http://img392.imageshack.us/img392/6100/kissassng2.gif)
Iletve hülye vagyok, a rátétzárhoz ilyen kell betétnek, (ami normális minőségű):