Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
én meg megyek haza kockulni. úgy döntöttem, mégse veszek bérletet, gyalog kb. 10 perccel hosszabb az út, mint villanyossal.
-
QuarK
senior tag
I have a wrinkled shirt and you have athletes foot in your nose, I'm ready to be judged.
amugy, a helyes valasz ez lett volna: lof*sz kaporral!
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
bip
nem, nem tevedes, most ennyit tudtam kipreselni magambol. mondjatok inkabb valami biztatot! -
BlacKSouL
addikt
Miért most mit izéltek? Háli gáli!!

-
AMD Power
titán
Micsoda szép napunk van!! Ma mutattak be egy csomó új Sony Ericsson mobilt!!

-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Jóérzésű ember addig jut a bezárás előttig, hogy Anettka...
Nemhogyvideótnéz... 
-
BlacKSouL
addikt
Most a twist jön örültök?
[link] -
bobsys
veterán
Van vmi softver ami képes nekem virtuális 5.1-et készíteni? Ilyen Dolby Pro Logic szerűre gondolok. Betolnám a prodigy cd-t a winampba aztán kikeverné nekem a házimozira 5-1ben.
Trust 5.1 USB-s hangkarim van, abban nem találtam ilyet.
tbs: Akkor most kileszek picsázva?
[Szerkesztve] -
Tybee21
senior tag
most nem azért, de én kb. 2.jára vok itt. ez az off topic, mitől off topic?
-
ngabor2
nagyúr
no jó reggelt minden alvó offolónak. úgy látom, semmi érdekesről nem maradtam le. viszont tegnap elfelejtettem bérletet venni... úgyhogy mikor beértem, akkor tudatosult bennem, hogy blicceltem. szerencsére van egy jegyem, úgyhogy hazafele (pontosabban a bérletpénztár fele) már azzal megyek. vagy meglátom, hogy milyen idő lesz, és holnaptól bicajjal járok.
-
BlacKSouL
addikt
Mindenki most piheni ki a hétvégéjét? Még hétfőhöz képest is csendes a topik.
Vagy mindenki ül és nézi hogy ki szól hozzá? Valami értelmeset.
De én nem segítek, értelmessel meg pláne.
Viszont rövidülnek a sorok.
Korán van már.
Alszom.
...
. -
NoLF
veterán
London egy brutálisan f@sza város.
-
zsiga667
addikt
[link]
LOL -
Loretto
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Mivel csütörtök. óta kb. 12 óra alvás bennem, lehet hogy ma hamar fog ''köpni a maci'' nekem is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Senki nem tud megsegélyezni Java ügyben? Nem kell nagy dologra gondolni, egyszerű szövegformázós kis minimum progi, egy pár alapdologgal, csak az a bajom, hogy amikor a futás közben megváltoztatok bármit, betűszín, félkövérség, ilyesmi, vagy beírom a mintaszöveget, akkor azonnal összemegy az ablak akkorába, hogy a vezérlőikonok látszanak csak. Át lehet méretezni, de bármilyen változásnál megint összeugrik. Hogy az ördögbe kell ezen átlépni, már tiszta szita az agyam..

-
burgatshow
veterán
Történelmi sorokat olvashattok alább tőlem:
Mivel nem érzem magam túl jól és fáradt is vagyok, ezért már most?! elbúcsuzok tőletek, kívánok mindenkinek nagyon szép álmokat. A PH! legyen veletek!
[Szerkesztve] -
3psilon
aktív tag
Csak nízem a képeket, nagyon jó kis társaság

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nem volt egyszerű. Mindenesetre jó a nickek és az arcképek mögé látni valamennyire. Számomra a best beszólás: ''Whaskes vagyok és már 4 órja nem PHztam''.

Bár az sem volt egyszerű, amikor az egyik táskából forrasztópákák és hasonlók kerültek elő alaplapforrasztás céljából. Mindez előre megfontolt szándékkal. -
-
Na tessék ráadásul dupláz ez a retek IE

[Szerkesztve] -
Most lehet, hogy én vagyok a bamba, sőt biztos, de hol is találom ezeket a talis képeket???

-
A nyári ''táborrol'' van már tervetek h hol lesz?
-
g4dg3t
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Epp nezegettem a talis kepeket...hat megdobbentem. Szevasz Rupi!

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
háát, ahogy elnézem a jelenlevő kb. 3 gábor hsz-át... eléggé rezeg a léc

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez igaz, a kérdés csak annyi, hogy meddig és minek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
mivel debreceni vagyok... és debreceni lesz a tali... ha lesz, aki megszervezi, akkor leszek. szerintem teltház lesz nálam, úgyhogy alvóhelyet keresned kell másnál magadnak

-
adalbert1
veterán
Nos, tudom, hogy van már kismillió Logitech-es topic, de annak a darabnak, ami engem érdekelne, pont nincs.
Van valakinek tapasztalata ezzel a termékkel: Logitech Cordless Desktop EX 110 [link]
A neten értelmes review-t nem nagyon találtam, csak olyanokat, hogy az árához képest megéri meg ilyenek...
Ezért érdekelne, hátha van valakinek személyes tapasztalata... -
ngabor2
nagyúr
a helyzet rosszabb, mint gondoltam. elmentem Bordói barátomhoz egy hp házért (mindössze 11kg táppal... ócsón [link] egy kis reklám
). köszönök, kezet fogok, néz bután. aztán homlokára csap... nem ismert meg. utána már oké volt, csak furcsálta, hogy levágtam a szakállamat.
növesztem is erősen... ahogy bírom. -
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nézd meg jól. A nyíl pont az alsó könnyzacskónál ütötte át a fejét, a szemét látod el is lepte a fekete alvadt véres könny, és mivel a könnycsatorna levezetése az orrban van(picsogásnál ezért kell fújni az orrot) ezért kicsuszant a fikuci amit a könny meglazított.
De lehet hogy tévedek..
-
A napokban megjelölt v.ki MSN-en...
Nem tudtam mire vélni, már csak azért sem, mert nem publikus az MSN-em.
Ma felkeresett, kiderült, Törökországból
, csak sajnos, épp' nem voltam gépnél...
Fogalmam sincs, honnan tudta meg címem, miért keresett...
Ki érti ezt?
-
NorDezs
senior tag
ngabor2 mongyonle!
![[kép] [kép]](http://img174.imageshack.us/img174/3097/ngabor2mongyonlenu7.gif)
-
-
BlacKSouL
addikt
Nyugatiban lemész a metróba, hogy itt mennyit kell cipelni, az attól függ, hogy honnan jössz ide, vonattal vagy máshonnan BKV-val. Metróval végállomásig, ott kiszállsz, akkor mozgólépcsővel fel az alagútba, ott kb 80m-t kell cipelni, majd le a lépcsőn kb 16-20 lépcsőfok, aztán jobboldalon előrefelé kb 20 m a Reptér busz, vagy hogyishívják most..200-as asszem. Aztán attól függ hogy F1 vagy F2, előbbinél kb 100-120 m-t kell gyalogolni az úttól a bejáratig. F2-nél közvetlen a kijáratnál tesz ki a busz, be kell menni, és fel mozgólépcsőn a check-in részhez.
Időben: a metró Nyugatitól kb 20-22 perc, a reptér busz 10-12 percenként megy, este reggel esetleg 20 perc, menetideje F1-ig 12-15 perc, F2-ig 24-26 perc, de menetrend a bkv honlapon. [link]
Keletiből szintén érkezési helytől számítva le a metróba(cipelés ugye attól függ), innen kb 5-6 perc a Deákig, itt átszállás a kék metróra, ami kb 100m gyaloglás, +mozgólépcső, kb 3 perc. Innentől ugyanaz mint a kék metrós, csak az időt a Deáktól kell számolni, ~4 perccel kevesebb a kék vonalon való utazásból -
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez a demokrácia a Ph-n kép. és a bogrács van kinagyítva

-
Drizzt
nagyúr
Repülőtérrel kapcsolatban lenne kérdésem:
egy ismerős menni akar holnap a reptérre, mert kiköltözik egy időre, mondja, hogy nem bírja el a cuccát, segítsek neki pakolni(persze kocsmi nekem sincs). Így az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő alatt leehet eljuti a reptérre nyugatiból/keletiből, s mennyire cipelős szakaszok vannak az úton(pl.: sokat kell cipelni a sok ******-t?). -
tbs
addikt
Pápá motkány..! NG2 berágogat...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
határozottan nem. és most már tudom, hogy mi ez a kép. így már a filenév is ''beszédes''.
vagyis kiteheted... de akkor előről kell kezdened a hsz-gyűjtögetést![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Whaskes: úgy látom, tényleg bekerült az aláírásodba az idézetem
-
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
az nem a te orrod csak homályos???

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem igazán törtem rajta a zagyamat, hogy mi lehet. ha meglesz a megfejtés, majd megnézem

Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Gamer Egér RGB!!
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hm, lássuk csak. Már dél van, ebédeltünk, és már csak 8-9 óra van lefekvésig. 

Véletlen képekre kattyintottam az akt. talis topikban... Respekt a szőrökért...
Növést még nem láttam, csak bizonytalanságot... (Zugló)

![[kép] [kép]](http://img183.imageshack.us/img183/5181/ngabor2mongyonlepp6.gif)