Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
amikor felvitte a pasiját
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Voda: ezt a hasonlatot honnan szedted? Nem rossz, csak a jó nem ilyen
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Kussoljá vagy nem mek ki veled és akkor megszívtad mint kezdő bagós a füvescigit!
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
:/ ajjjhh nehéz döntés... idézlek
,, Egész nap itthon voltál nem tudtad megcsinálni?'' naó ma elég köcsögösködő kedvembe vagyok de kimek veled.... nem úgy mint egyesek mikor megkérem vmire h jöjjön el velem vagy h csináljunk közös képet... :/ -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
háá várjá... fagyi ... én is csak egy kanálall ettem abból a fagyiból szal buktad... palacsinta.. ok.... de igenis iszonyat finom a nyert palacsinta tészta... mellesleg nekem tanúnom is kéééne....

-
burgatshow
veterán
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
há vaz... beteg és panaszkodik ... elveszi a fagyimat, a palacsinta tésztát is sajnálta tőlem, a palacsintát is megzabálja ... de ilyenkor kellek mi?
Diractor: TAdaaaa''''
-
VoDaFoNe
aktív tag
TaDaa ^^ KI van itt?

-
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
nem mindenkivel - EQMontoya foldim, ot kiemelten kezelem...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
akkor most egy kis meglepetes, csak itt, csak most, csak Neked (de hulyen nez ki a hozzaszolas ablak - szerk.: es rossz helyre is dob)
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Annyira jó tudni, hogy ha az IT.News domainról jön a topic értesítő levél, akkor az tuti VladimiR

-
EQMontoya
veterán
-
PazsitZ
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Mesélj még apuuuuu

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
nem, mert most meg csunya hardveres barna ;p
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszi!
Időközben összehoztam adatlapjának [link]jét.
Ráadásul nem a ''csúnya'' mobilos zöldben... 
Ügyes vagyok?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
pl azert jo egy giga cache, hogy a cpu grafikonod ugy nezzen ki, ahogy, s ne ugy, mint az enyem, aminek a nagyja (70-80%) iowait
egyebkent mi panakszkodik neked atlag 100 mega szabd memoria mellett?
btw minek monitorozol exim-et es posftix-et is?
szerk.: ha mar itt tartunk: nem tudja valaki veletlen, hogy a munin miert pakolja be egy tavoli gep snmp-n keresztul lekert adatait a lokalis gep adatai koze (amin fut a munin es egy munin-node is)?
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Képzeld el, hogy van egy gazdag bácsi (debian) aki rengeteg fagyit vásárol a fagyis bácsitól (memória). Ő, hogy segítsen a szegény gyerekeknek (programok) rengeteg fagyit vásárol és aszerint osztogatja a fagyikat a gyerekeknek, ahogy a gyerekeknek szükségük van rá (több, kevesebb). Akkor van szívás, ha a gazdag bácsinak elfogyott a fagyikészlete és a gyerekeknek utol kell érniük a fagyis bácsit, aki bringán már úton a köv faluba (swap).
Remélem érthető volt.
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Tudom, csak provokálni akartam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Főleg, ha azt nézzük, hogy mindeközben egyetlen bitnyi swapet sem használt...
Mod: akkor az a program hibás. A cache, slab, buffer, puffer, stb. szinte szabad memóriának számít. Ha normálisan, oprendszer szinten kérdi le a program a rendelkezésre álló erőforrásokat, nem adhatna hibát.
Sipi
[Szerkesztve] -
-
burgatshow
veterán
Hogy milyen rohadt kellemetlen íze van ennek az Ambroxolnak....

-
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Brahh...türelmetlen fiatal.

Sipi: Vmi coyote az avatarja azt hiszem. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
rakerestem => Bovebben: [link]
p.s.: sry -
Thrawn
félisten
ByB (Koncepciógyáros) mert megérdemli!
Grat! 
-
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ez rendben van, tök természetes dolog. De akkor sem értem, hogy miért kellene mindkettőn bejelentkezve legyél.
Bár van megoldás, másodnick. -
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Erre miért lenne szükség? Egy gép nem elég?
-
burgatshow
veterán
Mi a tökömért nem tudok egyszerre több gépről is bejelentkezni a PH!-ra?
Grr.... 
-
burgatshow
veterán
Jé most nézem, hogy ebben alapból még csak az 1.5-ös FF van. Na mindárt alátolom a 2-est, Viharmadárral párosítva...

-
Lord Zero
addikt
peterket, grafiqs és a hozzájuk hasonló nótbukuzik (szószintézis rulez
): nem akarnak megválni vmi jó kis laptoptól?
csak hogy maximális mértékben off legyek
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Most vettem csak észre és nyert értelmet a kilógó szó
. Tényleg kilóg az uccsó zárójel 
(#3638) Lord Zero: jó laptoptól miért válna meg bárki is?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hmm...akkor én most azzal elő se jöjjek, hogy miért van ilyen kib@szott szar idő? Meg hogy ha ilyen marad, akkor még kap a télnek csúfolt időből az új kocsink? És arról se tegyek említést, hogy ha viszont nem esik hó, és nincs -20 fok, akkor igazán lehetne jobb idő, mert mennék már ki futni a Pécskőre?
Na mindegy, kénytelen vagyok offba tenni, mert nem akarom teleoffolni a topikot.. -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Ahhoz nemcsak lelki erő kell, hanem egy erős vas is
Különben elkezdheted számolni, hány hajszálad van. na mi ezért nem szántuk még rá magunkat, hogy a szerveren arra váltsunk.
Thom:
A debijány pedig egyszerű, mint a pofon. Bár nem user-friendly az tuti, meg kicsit le is van maradva a többiektől ( pl. a xen hiánya nagyon baszarintja a csőröm....) -
tildy
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
AKja. Ma féláron lehet kajálni több étteremben is.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
mert egyesek jól összekavarják a topikokat
az off-ban linuxoznak, a wcg-ben offolnak... melyik linuxos topikban fogsz wcg-zni? 
-
BlacKSouL
addikt
Gondoltam benézek, de láttam hogy eltévedtem, mert ez a Linux topik. Aztán elkezdtem keresni, hogy akkor hol a pics@b@n van az OFF? Végül rájöttem, hogy mégiscsak ez lesz az, csak átvedlett belül...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
nem tudok. tippeltem. vagy bejön... vagy se

Thom: a biztos válasz: ezután
szerintem az írója se tudja pontosan. mondjuk engem is érdekel majd, hogy mik lesznek az újítások, de én se tudok róla többet. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Létezik XP black edition vagy rakd fel Royale noir szinsémát.Nem csont vista,de fekete...
[link] Itt megnézheted a képeket,és le is töltheted
[Szerkesztve] -
válasz
burgatshow
üzenetére
t|-|om!:
IE7, Opera 9 és Firefox alatt kipróbáltam, mindhárom alatt kilógós.
ngabor2:
Honnan tudsz ilyen infókat az R5-ről?
supesz:
Keress rá itt a koncepció szavakra, elég sok helyen találkozol majd a nevével -Bogár ''ByB'' Bence! -
supesz
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Miért lett az? Egy kis story nem ártana róla ide az offba! Én kiváncs vagyok!

-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
csak a zárójel. majd a következő motor jól lekezeli

az ssh forwardx11-et meg otthon megnézem, ha nem felejtem el, és lesz időm. -
burgatshow
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Firefox alatt kicsit overflow-s Koncepciógyárosunk rangja.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
igen, rá gondoltam. akkor mégse teljesen ''érdektelen'' az egyéni rang
legalább annyira, mint az egyéni avatar. -
-
ngabor2
nagyúr
újabb egyedi ranggal ellátott userünk van?
Thom: a túloldalra valami, ami az x-et ''fogadni'' is tudja, tehát egy x-szerver. -
Rákattantam a Vista kinézetére.

Rátehető-e ez a kinézet az XP-re is? Tudom, vannak témák, ezeket már találtam, de engem a különleges ablakkezelése érdekelne.
Ezt is lehet XP alá?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
na és akkor mi van? nem akart a másiknak utánaolvasni, mert az egyiket már ismerte. legkisebb kényszer elve. én se bírtam a vectort belőni egy gépen, mert nem volt hangulatom egy slackware readme-t átolvasni. úgyhogy inkább szereztem egy erősebb gépet, és ment rá debian.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
kapja be neked a fogaskerek
az meg, hogy mivel mekkorat tudsz szopni, sokkal kevesbe minositi a rendszert, mint annak felhasznalojat -
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
esetleg ssh XForwarddal? win alá meg cygwin, vagy egyéb cucc, ami az x-et meg tudja jeleníteni... és kész. kevésbé hálóigényes, mint a vnc. igaz, 400Mbit/s sebességnél ez nem szempont

winner: ''lefénymásoltam egy tükröt. most van egy felesleges fénymásolóm''
-
Winner_hun
félisten
-
burgatshow
veterán
Na azért engem sem kell félteni azért. Olyan szinten nem vagyok int ngabor2 vagy Catfhaern.
Sajnos. Szépen lassan, de tanulgatom.
A Photoshop nekem is egyik nagy problémám!
Mod: Most készülök belőni a Fedora alá a VNC szervert és ha sikerül, akkor utána már nem kell ugrálnom a noti meg desktop gép között.
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Én elsírom magam, ha a linuxra gondolok. A szívem csücske ez a rendszer, de hót béna vagyok hozzá, ráadásul a photoshop sem jelent meg még egyik disztribre sem. Próbálkoztam már egy csomóval. Aztán visszatértem újra -és újra a jó öreg kattingatós oprendszerhez. Egyszer majd megtanulom. Soha sem késő...

-
supesz
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Szerintem ironizál.
Véleménye szerint a fedora linuxhoz is elég az alapszintű user skill, ezért megvet téged. Ha meg nem, akko csak félrenyúlt a billentyűzeten... -
VladimirR
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
ez aztan ad lehetoseget testreszabni a rendszert
ide kell a skill, nem a winfoshoz -
bnss
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Elhiszem, Debian sem sokkal bonyolultabb, legalábbis a legutolsó release, az etch!

Aktív témák
Hirdetés
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Grat!