Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Kvaterner szégyen
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Előbb az arckép rikveszt und písz topikra: ennyi elbaltázott élient még sosem láttam... Az összes leölt példány forog a sírjában.
Aztán meg ide, ni. Sört, ja, kortyolgatom, élvezem az ízeket. De csiccs még nem igazán, ez amolyan kellően felpörgött agyláz (megfelelő társaságban automatikusan bekapcsol nálam).
(Ja, ez pozitív duma volt.
)
S folytatva: azt hogy érted, hogy alapból nem jön ki belőled? Hogy nem szoktam így beszélni?
Mert erre van ám válaszom! Sokat csiszolt.
Én fejben, írásban élek, kifelé ebből alig tudok mutatni valamit. Ööö, tudod, pl. telefonban sem tudok kibontakozni.
Anno gondolkodtam azon, mi lenne, ha álmaim udvaroltattyának papírcetliket adnék át, s azon rímben udvarolnék.
Vagy little PDA in my hand, meg persze neki, és azon MSN-en csevegnénk, miközben egymás szemébe néznék. Úgy tutira menne.
De ha kiveszik az írnivalót a kezem alól, megbénulok, és csak befelé, a belső bolygómba társalgok. (Ott meg, sajna, egyedül én vagyok.)
Mod: áhh, tudtam, hogy elfelejtem a második szót. A vicces.
Hogy aszondom, mi is lenne az? Szöszke lelkem azt reméli, az írásom. No de érthetted úgy is, hogy én magam, az ismert szőrös archoz nem stimmel ez az írás.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)