Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
Bash
őstag
Azt hiszem a ma délelőttel letudtam az autóápolást néhány hónapra.
Reggel meglátogattam Eager Beaver Car Wash barátunkat, ott kaptam egy Ultra Shine Wash 'N Wax mosást New Car illattal. Hazaérve Mothers California Gold Pre-Wax Cleaner-rel majd Mothers California Gold Sealer and Glaze-zel folytattam, majd következett a Turtle Wax két vékony rétegben, és végül Mothers California Gold Showtime-mal fejeztem be a műveletet. A gumikat Mothers Tire & Rubber-rel, a kerekeket és az emblémákat Mothers Metal Polish-sal, a szélvédőket pedig Rain X-szel kezeltem le. Most bling-bling az egész járgány.
Az idő kellemes volt, süt a nap, 27°C, sehol egy felhő, csak néhány csepp izzadtság jelent meg a homlokomon.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest