Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
- Lehet ketto kivansagod!
- Akarok egy feneketlen soroskorsot!
- Am legyen.
- Ez marhajo; meg egy ilyet!
tiv bacsi: Igen, akkor jol remlett a dolog; csak nehany filmben ugy forditjak, hogy a jezuska... bar lehet, hogy akkor egynehany helyen o jon; vagy pure telapo mindenhol?
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Ehh, most lebuktam, hogy nem követem figyelemmel PH!-s fejlesztéseid.

Ezúton is.
Tehát egy telepítőprog. kéne neked, ami kiolvassa az opera könyvtár elérési útját, és a verziót a regisztrációs adatbázisból, majd felülírja a megfelelő helyen a megfelelő verziójú fájlt? Vagy miben látod a megoldást?
szerk
[Szerkesztve] -
-
neduddki
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
HI!
Egy nyakherrepakoast javallok...
amugy a neduddki, udv, hi! most mar megy /nehenay honapja, remelm meg mindig/ de elotte ''erdeeks'' modon hogy hogy nem nem muxott:- (((
es mivel halvay lil akodom nicns hogy eppen a meglevo 5-on tul eppen hol rofogtem hozza, ezet a sok eteme nincs a sajat hozzasozlasim megtallasank a keresoben:- (((
Redant keresoje volt az igazi, de leszokta rola a multkoir lealllas miatt esd azot asem nesztem...
udv
neduddki
mod: meg aajvvaltod elott megvsinaltam:- ))) ennyi otletem nekem is volt:- ))) de sajna nem , ming aujrkaom az operat hath acsak elcsesztek vmit az ithhoniak , kepesek itt mindnere: - )))
mod: sajna az udv se hozza ki mindet, ezek utan kerdes hogy a tobbire valo kereses megagya a valso dogot??? vagy tenyleg elnyel dogoket akereseo es akkor lasssan nem kell lebaszni a uj totyik inditokat hogy mirt nem a kereseot hasnzlata:- (((
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Igazad van. Most hogy így mondjátok már dolgoztam (marhultam) is ezekkel.

Na mind1, jól elbeszélgettünk a semmiről. Elteszem magam holnapra, mert mindenbe belefogok egyszerre, de semmivel sem végzek, és mindenből egy sz@r (se) kerekedik ki. Mai kitűzött célom sem sikerült, időből kifutottam, leszarom már, golyózik a szemem, kapkodok ide-oda, gépelek mintha az életem függne tőle.
jó8
szerk: még azér ezt leírom
.
Simán jó otthoni célra win alá az apache: [link] - ez egy teljes csomag, tök egyszerű. (nem mindig a legújabb a legjobb)
Nekem jobban bevált ez, mint az iis, de az is megteszi. Annak ellenére hogy most épp iis van ftp/http-re is, vista miatt kipróba, ''mer mérne''.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Anyukam also hangon otvenet szokott produkalni, ez tiz palacsinta fejenkent, sot tobb; mert mire elkeszul, addigra mar nem igen van gyomra, hogy egyen is belole (palacsintakat fog latni masnap reggelig lelki szemei elott)... amikor eme tettet elkoveti, egyhuzamra befaljuk mindannyian az osszeset, aztan elgurulunk az agyig, es agonizalva elvezzuk.
-
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
1.2-es nagy floppy.
Sajnos már nincs hozzá meghajtóm, de amennyit láttam belőle, ez nem is olyan nagy tragédia. Egyébként egy új agy tartalmának létrehozása nem egyszerű feladat, még az álltalam feltalált szerkezettel sem, ezért apróbb hibák sajnos, még a legkörültekintőbb tervezésnél is előfordulnak. Például túl nagy hangsúlyt kapott a helyesírás ellenörző funkció. A további hiányosságok felsorolásától most eltekintek, mert újabb agyak tervezésével kell foglalkoznom.
Üdv.
Böbe![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/figuren/p045.gif)
-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Mégis hogy ismernék olyan embert személyesen, aki már rég meghalt, amikor én megszülettem? A szellemidézés nem az én sportom. Egyedül Ghost-ot ismerem személyesen, mint szellemet.
Szerk: Persze, hogy tudok időutazni, én találtam fel a gépet. Az időzsaru című film gyakorlatilag egy rólam szóló dokumentumfilm, csak megkértek, hogy tartsam titokban, holmi világ sorsa, vagy ilyesmi miatt. Állítólag túl veszélyes lenne. Szóval ha más sem utazhat, akkor én sem fogok, ez így fair. De ez amúgy nagyon titkos, csak neked mondtam el, maradjon is köztünk!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Helyesírás topik
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezúton is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha majd hazaköltöztem felteszek azt is.