Hirdetés

Aktív témák

• Kidus
    őstag

Abszolút igazat adok. Mi 3/4 8kor indultunk haza 11.kerből, 8 előtt 10 perccel már le volt zárva a hungária arrafelé. Mit tegyünk, ki az m5ösre, na majd átsliszsolunk az ecseri vagy melyik úton.. ÁÁÁ nem, lezárva mint a huzat. Menekülőútvonal, hogy valahogy átjusson az ember kispestről kőbányára : nuku. Választhattunk: kimegyünk m5ösön m0ig, majd megkerülve pestet, bejövünk ecser és maglód fele. Pff. Lol.
    Vagy bemegyünk fürdőruhát venni a soroksári auchanba.. Így tettünk, így mikro 9kor jöttünk, már nyugi volt.
    De abszolút igazat adok neked.

[Szerkesztve]

Latom torolted, de azert valaszolok.
    Elozo este? Ahogy csak akar. Nem tudom, mikortol zartak ma, de tartok tole, hogy volt lehetoseg a kijutasra tomegkozlekedessel reggel is. Ha nem, akkor taxi, akkor meg nem volt ilyen felhajtas.
    Tenyleg lustasag, nem akarom megnezni, mikortol volt lezarva ma, de olyan a vilagon nincs, hogy Magyarorszag egyetlen ( tudom, vannak kis repterek is ) repteret nem lehet elerni 2 napig. Be is b*szna.
    Nah, abbahagytam, latom egyedul vagyok, szellel szemben meg nem tul erdekes a dolog.

Aktív témák