Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az egyetemi felvételihez és a bekerülési szinthez még egy kicsi: mikor én jelentkeztem egyetemre, vagyész szakra 115 pont volt a határ, nekem volt 117, tehát felvettek. tavaly, tavalyelőtt 72, mert az a minimum... beszélgettem oktatókkal, ki vannak bukva. csupa balfék jár oda, legfeljebb 1-2 értelmes emberrel találkoznak. ugyebár értelmes helyen a tanár választja magának (tapasztalat és/vagy mások beszámolója alapján) a szakdolgozóit. de 50 db selejtből hogy válasszon értelmesen? nem is érdekli a szak, be se jár előadásokra, 3. alkalommal veszi fel a laborgyakorlatot, mert az előző kettőre nem volt hangulata bejárni... az ilyenből milyen ''szakember'' lesz? mi még megbecsültük a tanárainkat, mert ők is megbecsültek minket, ha volt okuk rá (és szerencsére volt rá okuk). nekem már asszem az 5. félévben megvolt a témavezetőm... a másik 5 (pontosabban 6) félév alatt szép kerek szakdogát tudtam csinálni, sok értelmes munkával. viszont volt egy barátom, aki kb. 2 félév alatt, igen ritka bejárással csapott össze valamit... pontosabban a témavezető csapott neki össze valamit.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest