Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az egyetemi felvételihez és a bekerülési szinthez még egy kicsi: mikor én jelentkeztem egyetemre, vagyész szakra 115 pont volt a határ, nekem volt 117, tehát felvettek. tavaly, tavalyelőtt 72, mert az a minimum... beszélgettem oktatókkal, ki vannak bukva. csupa balfék jár oda, legfeljebb 1-2 értelmes emberrel találkoznak. ugyebár értelmes helyen a tanár választja magának (tapasztalat és/vagy mások beszámolója alapján) a szakdolgozóit. de 50 db selejtből hogy válasszon értelmesen? nem is érdekli a szak, be se jár előadásokra, 3. alkalommal veszi fel a laborgyakorlatot, mert az előző kettőre nem volt hangulata bejárni... az ilyenből milyen ''szakember'' lesz? mi még megbecsültük a tanárainkat, mert ők is megbecsültek minket, ha volt okuk rá (és szerencsére volt rá okuk). nekem már asszem az 5. félévben megvolt a témavezetőm... a másik 5 (pontosabban 6) félév alatt szép kerek szakdogát tudtam csinálni, sok értelmes munkával. viszont volt egy barátom, aki kb. 2 félév alatt, igen ritka bejárással csapott össze valamit... pontosabban a témavezető csapott neki össze valamit.
Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs