Hirdetés

Aktív témák

• Teeee! :)
    Valóban szó sincs kóstolgatásról. Csak egyszer haraptam a fenekedbe, de tényleg csak az íze miatt. :D
    A Hofi-stílt még megbeszéljük. :) Nos, a képeim valódiak, Hofitól még a hajsűrűségét vettem kölcsön, de alkatra azért nem olyan vagyok...
    (Noha nekem is van deszkás múltam. :) )
    Egyébként köszönöm, ilyen kétélű ''bókot'' még az életben nem kaptam. Majd eldöntöm, sírjak vagy nevessek rajta. Persze, azt is csak szigorúan Hofi-stílusban. D
    (Nem is emlékszem, hogy annyit beszéltem volna... Ajjaj, ez rossz jel.)

Sipi

Ezt a fenék harapást vond vissza hama, mert kikapok otthon, csak szeretted volna Te aztat!!! ;]
    Akkor is imádnivaló fazon vagy és kész, melegen ajánlak mindenkinek, aki egy kellemes társaságot keres:)
    Szerintem nem volt kétélű bók, de ha úgy érzed menten bocsánatot kérek itt mindenki előtt!!! :B Viszont télleg sokat beszélsz, de azt naon jól csinálod, érdekesen adod elő gondolataidat!!!!

A mélyizomtorna nem ugrálásból áll, hanem picike izommozgatásokból, amik erősítik és formálják az alakot, de nem olyan drasztikusan, mint a fitynyessz... Szerintem Béres Alexandra ebben a leg profibb, bár vitába szálni nem szeretnék ezzel kapcsolatban senkivel...

[Szerkesztve]

Aktív témák