Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
sztem görcs volt, mert nem éles fájdalom volt, hanem tompa, mély, és masszírozás után enyhült, és az egész vádlimban éreztem, nem csak kis részsén, tehát görcs volt ....
pfuj, de rossz ilyeneket beszélni ...
Az izomláz inkább égető, és azt mindig érezni. A görcs SZVSZ a mozdulatlanságban nem észrevehető.
[Szerkesztve] -
válasz
katavagyok
üzenetére
Megmaszírozzam?

rii: szertintem az izomláz ami folyamatosan tompán fáj, a görcs az csak belenyilal (elkapja ahogy felénk mondják) és amíg tart addig meg sem bírsz mozdulni utánna pedig borzasztóan tud fájni, de maszírozással mindkettő enyhíthető. És görcsre tényleg jó a magnézium.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
katavagyok
üzenetére
nekem általában mindig éppen abban az izomban van izomláz, amelyikre éppen edzem. Ha lábra, akkor köv hétig fáj mint állat. Most pl a mellizmaim+hátam izomlázas, tegnap odabahtam nekik

-
Integra
titán
válasz
katavagyok
üzenetére
azt észreveszed ha görcsöt kapsz, hidd el

Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Motoros topic
- sziku69: Szólánc.
- Dell notebook topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest