Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Hááát. Hogy is mondjam. Azt hiszem, annyit elég, h fent van a bébi a használtautón.
Ennek ellenére, szerintem nem fogom (tudni) eladni mert már több mint fél milla benne van, szóval ő már örökre az enyém lesz. Így most csütörtökön a pénzecském utolsó maradványaiből vásárlok egy másik, az orrán törött 944est, amiben ha minden igaz elég fitt a váltó és a motor, és átpakolom az enyémbe e kettőt, a maradékot meg eladom apránként. Így talán kapok egy használható autót. Ez így még nm is lenne tragikus, szinte már számítottam vmi ilyesmi fordulatra, de arra, h a mocsok okmányiroda ~80e pénzzel megkopaszt (eredetiségvizsga az új motorra, okmánybélyeg, és új műszaki) nah arra nm számítottam. Ha pedig nm iratom át az új motort bele, akkor meg elvágom magam attól h bármikor az elkövetkező két évben el tudjam adni az autót (mert ugye nm menne át az eredetiségvizsgán a motor miatt) Bár, egy icipici csekély reménysugár > elképzelhető h vki megveszi pénteken, a hibái ellenére is, emberi áron. Csoda lenne, így nm is bízok benne. Amúgy már idegeskedni sincs erőm a kocsi miatt, az elmúlt három hónap eléggé kimerültem.
Szóval röhögjetek inkább velem.
Bővebben: link
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lexus, Toyota topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennek ellenére, szerintem nem fogom (tudni) eladni mert már több mint fél milla benne van, szóval ő már örökre az enyém lesz. Így most csütörtökön a pénzecském utolsó maradványaiből vásárlok egy másik, az orrán törött 944est, amiben ha minden igaz elég fitt a váltó és a motor, és átpakolom az enyémbe e kettőt, a maradékot meg eladom apránként. Így talán kapok egy használható autót. Ez így még nm is lenne tragikus, szinte már számítottam vmi ilyesmi fordulatra, de arra, h a mocsok okmányiroda ~80e pénzzel megkopaszt (eredetiségvizsga az új motorra, okmánybélyeg, és új műszaki) nah arra nm számítottam. Ha pedig nm iratom át az új motort bele, akkor meg elvágom magam attól h bármikor az elkövetkező két évben el tudjam adni az autót (mert ugye nm menne át az eredetiségvizsgán a motor miatt) Bár, egy icipici csekély reménysugár > elképzelhető h vki megveszi pénteken, a hibái ellenére is, emberi áron. Csoda lenne, így nm is bízok benne. Amúgy már idegeskedni sincs erőm a kocsi miatt, az elmúlt három hónap eléggé kimerültem.