Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
estie
tag
Jólvanna, nem láttam az ''ő is lány'' előtt semmit csak a gratulációkat olvastam

De nem megy. Tálca sincs. Olyan mintha csak egy böngészö lenne fenn. Ezenkivül én még sose voltam ám linuxba, itt meg mindig csak netezek.
Aztán meg van egy furcsa dolog: oldalt a monitorba elvileg be lehet dugni a diákot, nekem nem ment az se, inkább nem is erőltettem. Na de ha bement volna kiváncsi vagyok utána mi van..
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest