Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
ne legy nevetseges kerlek...akkor megirtam volna mas nyelven, pl ms vs.net-ben c# nyelven
rii: toled is a fentit kernem, ne legy nevetseges (hacsak nem erzed mindenkepp szukseget)
1: erveket kertel a polo viseletwere, adtam harom es felet (az elso valoban nem tul megnyero, de ellenervek hijan messze elegendo meg ez is)
a linuxellenes magatartasomra meg sehol nem kertel ervet, egyszeruen csak verszemet kaptal
2: mutass nekem ketot azaz ketto olyan programot, ami atiras, ujraforditas, portolas, nelkul elindul mindket os alatt (windoze, es linux)
koszonom, ennyit az inkompatibilitasrol
OPacák: igen, abbol a post-bol (is) ideztem, meg a topic #1-es hozzaszolasabol is (mar korabban is, pl a terrorista szovegek is onnan jonnek
)
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)