- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Írtam volna tovább, csak lefagyott a gépem. Szóval boldog szülinapot.
Szegény gépem reggel bebootolt egyszer, majd kifagyott. Mondom magamban: ''anyád'' Kapcsolnám be, de már a bios-nál kifagy. Mondom magamban: ''az anyád'' Lehúzom a tápot, majd visszadugom és végül bekapcs. Megírtam az előbbi hsz-emet, elküldtem és abban a minutumban fagyott. Mondom magamban: ''a k*rv@ anyád'' Gép kikapcs. Bekapcs. Négyszer végigmegy a csík a Windows töltésekor, majd lefagy. Megpróbálom mégegyszer, de itt már egyszer se tudott végigmenni a csík. Megpróbálom mégegyszer, de itt már el se indult a csík. Ekkorra már kikerült a videókártyám, a hangkártyám, a memóriák, sata winyó, de a cd meghajtók még rajta voltak. De akkor mi a rossz, ha nem a vga, ram, hangkari, sata? Hát lehet az alaplap vagy a winyó vagy valamelyik meghajtó. Ácsi! Akkor húzzuk le dvd-írót, a cd-írót és a mobil-racket. Megnyomom a bekapcs gombot, s lőn világosság feláll a rendszer. Itt már nem csak magamban mondtam, hanem jó hangosan, hogy: ''a jó k*rv@ anyád!''
Most az következik, hogy visszapakolom a vga-t, a ram-ot, a hangkarit és a sata winyót, de a meghajtókat nem dugom vissza. Abban az esetben, ha így is sikerült elindítani a Windowst, szépen lassan, egyenként visszadugom a mobil-racket, dvd-írót és cd-írót. Ha rájövök, hogy melyik a tettes, kegyetlen leszek vele.
Aktív témák
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest