Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Írtam volna tovább, csak lefagyott a gépem. Szóval boldog szülinapot.
Szegény gépem reggel bebootolt egyszer, majd kifagyott. Mondom magamban: ''anyád'' Kapcsolnám be, de már a bios-nál kifagy. Mondom magamban: ''az anyád'' Lehúzom a tápot, majd visszadugom és végül bekapcs. Megírtam az előbbi hsz-emet, elküldtem és abban a minutumban fagyott. Mondom magamban: ''a k*rv@ anyád'' Gép kikapcs. Bekapcs. Négyszer végigmegy a csík a Windows töltésekor, majd lefagy. Megpróbálom mégegyszer, de itt már egyszer se tudott végigmenni a csík. Megpróbálom mégegyszer, de itt már el se indult a csík. Ekkorra már kikerült a videókártyám, a hangkártyám, a memóriák, sata winyó, de a cd meghajtók még rajta voltak. De akkor mi a rossz, ha nem a vga, ram, hangkari, sata? Hát lehet az alaplap vagy a winyó vagy valamelyik meghajtó. Ácsi! Akkor húzzuk le dvd-írót, a cd-írót és a mobil-racket. Megnyomom a bekapcs gombot, s lőn világosság feláll a rendszer. Itt már nem csak magamban mondtam, hanem jó hangosan, hogy: ''a jó k*rv@ anyád!''
Most az következik, hogy visszapakolom a vga-t, a ram-ot, a hangkarit és a sata winyót, de a meghajtókat nem dugom vissza. Abban az esetben, ha így is sikerült elindítani a Windowst, szépen lassan, egyenként visszadugom a mobil-racket, dvd-írót és cd-írót. Ha rájövök, hogy melyik a tettes, kegyetlen leszek vele.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Energiaital topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- ASUS TUF GAMING A620M-PLUS WIFI AM5 DDR5 alaplap - Garancia 2027.01.02-ig
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest